Breaking News

«I'm a Celebrity... Get Me Out of Here» - Γιώργος Λιανός: «Δεν υπάρχει η σκληρότητα του Survivor εδώ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δύο φίλοι από τα παλιά ενώνουν το χιούμορ τους σε ένα πρόγραμμα διαφορετικό από τα άλλα! Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα ετοιμάζουν βαλίτσες και γίνονται οι... ξεναγοί μας στη ζούγκλα του «I'm a Celebrity... Get Me Out of Here!».

Λίγο πριν πετάξουν για τον Άγιο Δομίνικο, ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα συμμετείχαν σε φωτογράφιση για το ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ τον Οκτώβριο.

Ο Γιώργος Λιανός δήλωσε: «Πρόκειται για ένα νέο project. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε κάτι καινούργιο. Θα αφήσουμε για λιγάκι το Survivor στην άκρη, να περιμένει λίγο και να ωριμάσει... Θα αφήσουμε τους στίβους μάχης και θα πάμε σε μία διαφορετικού τύπου μάχη με τα στοιχεία της ζούγκλας. Θα αντιμετωπίσουν βαθύτερους φόβους απέναντι στα στοιχεία της φύσης. Θα πρέπει κατά κάποιον τρόπο να επιβιώσουν, δεν υπάρχει η σκληρότητα του Survivor εδώ».

Και πρόσθεσε: «Θα έχουμε δύο καταλύματα, ένα λίγο καλύτερο και ένα λίγο χειρότερο για την ομάδα που θα χάνει τις δοκιμασίες. Από εκεί και πέρα, δύο μικρού αριθμού ομάδες θα πρέπει να αγωνιστούν με στόχο να παραμείνει ο ένας καλύτερος ή η μία καλύτερη. Κεντρικός άξονας αυτού του project είναι το χιούμορ... Οι παίκτες είναι έτοιμοι προς αναχώρηση, δυστυχώς δεν μπορώ να πω ονόματα. Θα είναι μαζί μας και η Καλομοίρα. Είναι ατρόμητη, δεν φοβάται τίποτα...».

Στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ μίλησε και η Καλομοίρα, η οποία είπε, μεταξύ άλλων: «Ρωτήσαμε με τον σύζυγό μου τα παιδιά αν τα πειράζει που θα λείπω 45 ημέρες. Μου είπαν "μαμά καν' το!"».