Breaking News

Η Γιούλικα Σκαφιδά αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
To φύλο του μωρού που περιμένει αποκάλυψε η Γιούλικα Σκαφιδά, η οποία φιλοξενήθηκε την Τρίτη (19/9) στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η Γιούλικα Σκαφιδά ανακοίνωσε πρόσφατα την εγκυμοσύνη της, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες της στα social media, στις οποίες ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά.

«Με απόλυτη συναίσθηση της σκοτεινής πραγματικότητας των τελευταίων ημερών, της οργής, του φόβου για το αύριο, της απελπισίας και της αγωνίας που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μου, θα 'θελα να βάλω στο τραπέζι τη λέξη ελπίδα. Μια λέξη η οποία με κατακλύζει και με γεμίζει αυτήν την περίοδο που ζω τη δική μου προσωπική όμορφη στιγμή. Η ελπίδα είναι απαραίτητη, μαζί με την καλοσύνη και την αισιοδοξία για να ονειρεύομαι έναν κόσμο που θα αξίζει στο δικό μου πλάσμα», έγραψε στο Facebook η γνωστή ηθοποιός.


Η Γιούλικα Σκαφιδά αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη ότι περιμένει αγοράκι. «Η απόφαση να γίνω μητέρα προέκυψε πάρα πολύ συνειδητά... Έχω τέσσερις ανιψιές από τις δύο αδερφές μου, είμαστε μόνο γυναίκες στην οικογένεια. Τώρα όμως έρχεται ένα αγόρι...», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Νωρίτερα είχε τονίσει: «Είμαι πια στον 7ο μήνα και ήταν κάτι που ήθελα πολύ να το μοιραστώ... Το είχα πει μόνο στους γονείς μου, στις αδερφές μου και στις ανιψιές μου. Δεν το είχα συνειδητοποιήσει και σκέφτηκα ότι ένας τρόπος για να αρχίσω να το συνειδητοποιώ, είναι να το επικοινωνήσω. Οπότε σκέφτηκα "ας το πούμε" για να ακούω "η ώρα η καλή, με έναν πόνο κλπ.", οπότε να αρχίσω κι εγώ να το συνειδητοποιώ μήπως και κινητοποιηθώ λίγο γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει τίποτα. Ίσως γιατί έχω λίγο πελαγώσει ή επειδή είμαι λίγο αναβλητική... Ακούω ότι αυτό το "πρότζεκτ" είναι δύσκολο και θέλει οργάνωση και ετοιμασία...».

Δείτε το βίντεο του Mega.