Breaking News

Γιώργος Μουκίδης: «Ο Κωνσταντίνος Αργυρός διαφημίζει χάμπουργκερ και ο Νότης Σφακιανάκης τραγουδάει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στους Νότη Σφακιανάκη, Κωνσταντίνο Αργυρό και Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε ο Γιώργος Μουκίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός δήλωσε:

«Όλοι θέλουν να επιστρέψει ο Νότης Σφακιανάκης κι εγώ παραπάνω. Το είδα το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, για μένα δε σημαίνει κάτι αυτό. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι διατεθειμένος να επιστρέψει μουσικά. Οι δηλώσεις του για τη Χρυσή Αυγή παρεξηγήθηκαν από την κοινή γνώμη, γιατί τότε δεν ήξερε για ποιους μίλαγε και εκτέθηκε. Οι δημοσιογράφοι δεν είστε και τα καλύτερα παιδιά. Την άλλη φορά, μόλις "τσίμπησαν" τον Νότη, σε πέντε λεπτά ήξερε όλη η Ελλάδα τι έγινε. Αν ήταν άλλος, θα έλεγαν "γνωστός τραγουδιστής". Αναφέρομαι στο περιστατικό με τη σύλληψή του... 

Αυτά τα χρόνια δεν έχω καλέσει τον Νότη, δεν ξέρω το τηλέφωνό του. Όταν ήθελε να πάω στο δικαστήριο δεν με πήρε ο ίδιος, έβαλε μια τραγουδίστρια να με καλέσει μέσα στη νύχτα.

Δεν μπορούμε να βάλουμε τον Κωνσταντίνο Αργυρό κοντά στον Σφακιανάκη. Δεν τον βλέπει καν ο Νότης. Ο Αργυρός διαφημίζει χάμπουργκερ και ο Νότης τραγουδάει. Τόση ανάγκη από λεφτά έχει; Αυτά τα τραγουδιστάκια δεν είναι αληθινοί καλλιτέχνες. Ο Σφακιανάκης, για μένα, είναι ο τελευταίος των Μοϊκανών. Δύσκολα θα βγει καλλιτέχνης που να έχει τόσο βάρος...

Δε θέλω να δώσω τραγούδια μου στη Δέσποινα Βανδή. Είχαμε προσπαθήσει να δουλέψουμε μετά τον Φοίβο αλλά δεν προχώρησε και καλύτερα που δεν έγινε.... Μακριά και αγαπημένοι».

Δείτε το βίντεο του Mega.