Breaking News

Γιώργος Λιάνης για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Να πω ένα συγγνώμη ξανά για ένα αυτονόητο πράγμα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Λιάνης, ο οποίος αναφέρθηκε στην αποκάλυψη που είχε κάνει για την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη, που προκάλεσε την αντίδραση του γιου της, Γιάννη Παπαμιχαήλ... Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Να πω ένα συγγνώμη τώρα από την αγαπημένη σας εκπομπή, ξανά, για ένα αυτονόητο πράγμα. Ότι αυτό που έκανα ήταν γραμμένο 15 χρόνια πριν. Για όνομα του Θεού... Είναι κάτι πολύ περισσότερο η σχέση μου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη απ' αυτό. Απλώς περιέγραφα το πόση εντύπωση μου έκανε, σαν ένας νεαρός δημοσιογράφος, να πάω να πάρω μια συνέντευξη από τη μεγαλύτερη σταρ και να με ρωτάει αν μου αρέσει περισσότερο η Αιμιλία (Υψηλάντη) ή αυτή. Και μου έδωσε αυτή την καταπληκτική, σκαμπρόζικη απάντηση.

Κατ' αρχήν ήταν γραμμένο και απάντησα σε ερώτηση που μου έκανε ο Κύπριος δημοσιογράφος... Με ρώτησε "Είναι αλήθεια αυτό;". Δε θα το έλεγα ποτέ ξανά μόνος μου.

Αφού το έχω γράψει, γιατί να το ξαναπώ; Στο βιβλίο μέσα είναι γραμμένο. Δείτε το. Το βιβλίο είναι γραμμένο πολύ πριν από τη συνέντευξη. Είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο και το προγενέστερο από αυτά που έγιναν και πήραν απ' όλα αυτό...».