Breaking News

Γιώργος Καράβας: «Κάνω ψυχοθεραπεία τα τελευταία 6 χρόνια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τα επαγγελματικά του και την προσωπική του ζωή μίλησε ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10».

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καράβας εξομολογήθηκε στη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου: «Αυτό το διάστημα απέχω συνειδητά από την τηλεόραση, θέλω το χρόνο μου. Δουλεύω με τον εαυτό μου για να βελτιωθώ σαν άνθρωπος. Κάνω ψυχοθεραπεία τα τελευταία 6 χρόνια, μου άλλαξε την οπτική σε διάφορα πράγματα, προσωπικά και επαγγελματικά». 

Και πρόσθεσε: «Σε ό,τι αφορά το τηλεοπτικό κομμάτι, δεν είναι θέμα αποδοχής ή απόρριψης. Αν πεις το "ναι", πρέπει να αναδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, οπότε εγώ δουλεύω προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν βάζω επικεφαλίδες ή τίτλους, αλλά μ' αρέσει πολύ το κομμάτι της ψυχαγωγίας. Λατρεύω την τηλεόραση. Μ' αρέσει να έχω χιούμορ και να ψυχαγωγώ τον κόσμο. Αν επιστρέψω στην τηλεόραση, το ζητούμενο για μένα είναι η ψυχαγωγία».

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Καράβας είναι παντρεμένος με τη Ραφαέλα Ψαρρού, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά. Το μοντέλο έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό από τη συνεργασία του με το GNTM, όπου για δύο σεζόν ήταν μέντορας, ενώ στην τρίτη (GNTM 5) ανέλαβε τη θέση του κριτή.