Breaking News

Θλίψη για την απώλεια του Gameboy Melody - Οι θαυμαστές του τον αποχαιρετούν στα social media - Πότε θα γίνει η κηδεία του (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του νεαρού τράπερ Gameboy Melody, με τον λογαριασμό του στο Instagram να έχει κατακλυστεί από συλλυπητήρια μηνύματα.

Ο 23χρονος τράπερ Gameboy Melody έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η  είδηση που κυκλοφόρησε το πρωί της Δευτέρας (4/9), ότι έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα στο τραγικό τροχαίο της Πέτρου Ράλλη, ήταν λανθασμένη και δεν ισχύει.

Ο Snik έγραψε σε story του στο Instagram: «Αναπαύσου στον παράδεισο μικρέ μου αδερφέ». Αργότερα, μέσα από νέο story, ενημέρωσε ότι ο Gameboy Melody πέθανε στις 2 Σεπτεμβρίου. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, στις 11:30 το πρωί, στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Δείτε τις αναρτήσεις του Snik, όπως και μερικά από τα σχόλια των θαυμαστών του Gameboy Melody που ανέβηκαν στο λογαριασμό του νεαρού τράπερ στο Instagram.