Breaking News

Ευγενία Σαμαρά: «Στην οντισιόν για το Switch δεν είχα άγχος, ήμουν πολύ άνετη και πιστεύω εκεί τους κέρδισα» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η κάμερα της εκπομπής «Δύο στις 10» συνάντησε την Ευγενία Σαμαρά στο πλατό του «Switch», που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, στις 19:15. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του νέου καθημερινού τηλεπαιχνιδιού της ΕΡΤ1 είπε στον Ιορδάνη Παπακυριακού:

«Είναι το μοναδικό παιχνίδι παγκοσμίως που δεν έχει βαθμολογία. Έχουμε τους ίδιους παίκτες όλη την εβδομάδα και μου αρέσει που δημιουργείται αυτή η σύνδεση μέρα με τη μέρα. Είναι ανατρεπτικό παιχνίδι γιατί κάποιος που είναι πρώτος μπορεί να βρεθεί πέμπτος. Κάθε μέρα ο καθένας διεκδικεί 1.000 ευρώ και αν δεν τα κερδίσει, προστίθενται στην επόμενη μέρα...

Μ' αρέσουν πολύ τα παιχνίδια, οπότε μπαίνω με χαρά σ' αυτή τη διαδικασία... Είναι κάτι καινούριο για μένα, δεν έχω ξανακάνει παρουσίαση και το έχω πάρει σαν να είμαι με τους φίλους μου και παίζουμε παιχνίδι.

Στην οντισιόν για το "Switch" δεν είχα άγχος, αν και στη ζωή μου είμαι ένας αγχώδης άνθρωπος... Ήμουν πάρα πολύ άνετη, πιστεύω εκεί τους κέρδισα. Ένιωσα τόσο άνετα... Είναι μια πάρα πολύ ωραία παραγωγή. Για κάποιο λόγο - μετά την οντισιόν -, όταν χτύπησε το τηλέφωνό μου ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι με παίρνουν για να μου πουν "έλα να το κάνουμε".

Στο παιχνίδι θα συμμετέχουν καθημερινά οι παίκτες μέχρι την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή θα έρχονται αγαπημένοι καλλιτέχνες και θα παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό».


Στη συνέχεια, η  Ευγενία Σαμαρά είπε για τον ρόλο της «Στέλλας» που υποδύεται στη σειρά «Σασμός», που θα επιστρέψει για τρίτη σεζόν στον Alpha:

«Έβαλα στη "Στέλλα" στοιχεία της προσωπικότητάς μου... Έχω ανασύρει πράγματα στη "Στέλλα" από την Ευγενία... Έχει να δώσει πολύ ο "Σασμός" ακόμη, ο επίλογος πιστεύω θα είναι συγκλονιστικός...».