Breaking News

Πέθανε ο τραγουδιστής Charlie Robison (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε σε ηλικία 59 ετών ο Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός της κάντρι μουσικής Charlie Robison.

Σύμφωνα με το Deadline, ο καλλιτέχνης, με καταγωγή από το Τέξας, άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, σε νοσοκομείο του Σαν Αντόνιο. Το Associated Press, επικαλούμενο εκπρόσωπο της οικογένειας του, ανέφερε ότι πέθανε μετά από καρδιακή ανακοπή και άλλες επιπλοκές.

Αφού πέρασε τη δεκαετία του 1980 ως μέλος σε διάφορα συγκροτήματα, συμπεριλαμβανομένου του δικού του Millionaire Playboys, ο Charlie Robison κυκλοφόρησε το ντεμπούτο σόλο άλμπουμ του "Bandera" το 1996. 

Μετά την επιτυχία του άλμπουμ του "Step Right Up" του 2001, το οποίο περιελάμβανε το μοναδικό του τραγούδι στα Top 40, "I Want You Bad", ο Robison έγινε κριτής στην πρώτη σεζόν του τηλεοπτικού μουσικού διαγωνισμού Nashville Star. Οι πρώτες πέντε σεζόν προβλήθηκαν στο USA Network, ενώ η τελευταία στο NBC.


Το 2018, ο Robison ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη μουσική, μετά από μια χειρουργική επέμβαση στον λαιμό, που τον άφησε μόνιμα ανίκανο να τραγουδήσει.

Ο Charlie Robison άφησε πίσω του τη σύζυγό του Kristen, τον γιο τους και τρία παιδιά που απέκτησε από τον προηγούμενο γάμο του με την Emily Erwin (Strayer), την τραγουδίστρια και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος The Chicks.