Breaking News

Bruce Springsteen: Ανέβαλε όλες τις συναυλίες του για το 2023 (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο 74χρονος θρύλος της ροκ, Bruce Springsteen, ανέβαλε όλες τις εμφανίσεις για το 2023, καθώς συνεχίζει να αναρρώνει από πεπτικό έλκος. Η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του στο Instagram αναφέρει:

«Ο Bruce Springsteen συνεχίζει να αναρρώνει σταθερά από τη νόσο του πεπτικού έλκους, τις τελευταίες εβδομάδες και θα συνεχίσει τη θεραπεία μέχρι το υπόλοιπο του έτους, σύμφωνα με τις συμβουλές του γιατρού. Έχοντας αυτό κατά νου και για λόγους προσοχής, όλες οι υπόλοιπες ημερομηνίες της περιοδείας του 2023 για τον Bruce Springsteen και την E Street Band θα αναβληθούν για το 2024.

Οι επαναπρογραμματισμένες ημερομηνίες για κάθε μία από τις συναυλίες του 2023, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αναβλήθηκαν νωρίτερα αυτόν τον μήνα, θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα και όλες θα πραγματοποιηθούν στους αρχικά προγραμματισμένους χώρους τους. Όταν ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνίες του 2024, όσοι δεν μπορούν να παρευρεθούν στη νέα ημερομηνία και έχουν αγοράσει τα εισιτήριά τους μέσω των επίσημων εταιρειών πώλησης εισιτηρίων έχουν 30 ημέρες για να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων. Όλα τα εισιτήρια για τις παραστάσεις που αναβλήθηκαν θα παραμείνουν σε ισχύ για τις νέες ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν.

Ο Bruce Springsteen είπε: "Eυχαριστώ όλους τους φίλους και τους θαυμαστές μου για τις ευχές, την ενθάρρυνση και την υποστήριξή σας. Είμαι σε φάση ανάρρωσης και ανυπομονώ να σας δω όλους τον επόμενο χρόνο"».