Breaking News

Άρης Σερβετάλης για συνεντεύξεις: «Μου φέρνουν αμηχανία, πρέπει να πεις υποτίθεται βαθυστόχαστα πράγματα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην παράσταση «Βατράχια» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία - σκηνογραφία της συζύγου του Έφης Μπίρμπα, ο Άρης Σερβετάλης δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον»:

«Με την Έφη θέλαμε να κάνουμε μία κωμωδία και επιλέξαμε τους "Βατράχους". Η συνεργασία με την Έφη είναι πάντοτε ζητούμενο, μας αρέσει και την επιδιώκουμε. Υπάρχουν τα εύκολα και τα δύσκολα, όπως σε όλα. Το εύκολο είναι ότι, χωρίς να πεις πολλά πράγματα, κατευθείαν καταλαβαίνεις τι θέλει ο άλλος και γίνονται τα πράγματα πιο γρήγορα. Η δυσκολία είναι ότι 24 ώρες το 24ωρο ασχολείσαι με τη δουλειά. Αλλά έτσι κι αλλιώς, η εργασία μας ακολουθεί και στο σπίτι όλο το 24ωρο.

Όταν έκοψα το κάπνισμα, το πρώτο που συνειδητοποίησα είναι πόσα πράγματα μου προκαλούν αμηχανία. Με την πρώτη ευκαιρία, όταν αισθανόμουν αμήχανα, άναβα τσιγάρο... Αμηχανία αισθάνομαι σε αρκετές στιγμές, όπως στις συνεντεύξεις, όπου σε μικρό χρονικό διάστημα πρέπει να ξεδιπλώσεις όλες τις σκέψεις σου και να πεις υποτίθεται βαθυστόχαστα πράγματα...

Προς το παρόν δε θα κάνω σίριαλ, στο μέλλον δεν ξέρω.... Θα το έκανα με χαρά αν υπήρχε κάτι που θα μπορούσα να συμμετέχω... Τον χειμώνα θα κάνω μία νέα συνεργασία με την Έφη Μπίρμπα, θα ανεβάσουμε το έργο "Η καρδιά ενός σκύλου" στο θέατρο Κιβωτός».