Breaking News

Άντζελα Γκερέκου: «Καλό ταξίδι στη μητέρα του, ο Γιώργος είναι Χριστιανός και ξέρει ότι δεν τελειώνει τίποτα εδώ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Άντζελα Γκερέκου μίλησε για την απώλεια της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου, όπως και για τη γνωριμία του με τον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο.

Ο Ντάνος έχασε τη μητέρα του μία μέρα μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση. Η Άντζελα Γκερέκου είπε την Τρίτη (26/9) στο Πρωινό για τον συνάδελφό της στη σειρά «Η Γη της Ελιάς»:

«Συλλυπητήρια με όλη μου την καρδιά, καλό της ταξίδι. Ο Γιώργος είναι φίλος για όλη την οικογένειά μας. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή, μετά τη μεγάλη χαρά του γάμου του η απώλεια της αγαπημένης του μητέρας. Δύναμη, καλό ταξίδι στη μητέρα του».

Και πρόσθεσε: «Ο Γιώργος ξέρω ότι είναι δυνατός και θα προχωρήσει τη ζωή του, με την ψυχή της μανούλας και του μπαμπά του να τον προστατεύει. Ο Γιώργος είναι Χριστιανός και ξέρει ότι δεν τελειώνει τίποτα εδώ, με αυτή την απώλεια. Γνώριζα ότι περνούσε αυτή την περίοδο πολύ δύσκολα. Η ζωή είναι απρόβλεπτη».

«Με τον Γιώργο γνωριζόμαστε χρόνια, γιατί αγαπούσε πολύ τον Τόλη. Ερχόταν στο καμαρίνι, βλεπόντουσαν και ο Τόλης του είχε μια συμπάθεια κι αγάπη, γιατί διέκρινε ότι ήταν καλός άνθρωπος. Ο Γιώργος είναι ένας καλός άνθρωπος, με μια πολύ όμορφη ψυχή», κατέληξε η Άντζελα Γκερέκου.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1 (το παραπάνω απόσπασμα από το 07:20).