Breaking News

Υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές η Γκαλένα Βελίκοβα (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την Κυριακή (27/8), η Γκαλένα Βελίκοβα ανακοίνωσε, μέσω Instagram, την υποψηφιότητά της στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Η γνωστή χορογράφος - η οποία συμμετείχε για αρκετές σεζόν στο παρελθόν στην κριτική επιτροπή του «Dancing with the stars» (τελευταία συμμετοχή το 2018) - θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά» του Νίκου Χαρδαλιά.

Η ανάρτηση της Γκαλένα Βελίκοβα:

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, έχω την μεγάλη τιμή και χαρά στης επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στις 8/10/23 να συμμετέχω ως υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά "Αττική Μπροστά"!

Σε όλες τις πτυχές της ζωής μου, έχω μάθει να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό προκειμένου να πετύχω το καλύτερο αποτέλεσμα, τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και συλλογικό επίπεδο. Μέσα από την ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό, τα προγράμματα υγείας, αλλά και την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, βιώνω καθημερινά την πρόκληση και την ευκαιρία να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στη στήριξη των νέων ανθρώπων και τις οικογένειές τους, την ενίσχυση των ευκαιριών τους προκειμένου να δημιουργούν και να προοδεύουν.

Μέσα από τις επιχειρήσεις που διευθύνω τα τελευταία 22 χρόνια, αντιλαμβάνομαι τον τρόπο με τον οποίο η κοινωνία και η οικονομία λειτουργεί, προσφέρω θέσεις εργασίας και δίνω στους νέους ως παιδαγωγός, το υποστηρικτικό περιβάλλον να αναπτυχθούν.

Ζήτω να μου δώσετε τη δύναμή σας, για να εργαστώ μεθοδικά με όλες μου τις δυνάμεις, για να συμβάλω στην μεγάλη προσπάθεια στην "Αττική Μπροστά" με τον Νίκο Χαρδαλιά στις 8/10/2023! Η Αττική αξίζει να προχωρήσει μπροστά με "Αττική Μπροστά" με τον Νίκο Χαρδαλιά!».