Breaking News

WWE: Πέθανε στα 36 του ο σούπερ σταρ Bray Wyatt (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε σε ηλικία μόλις 36 ετών ο Bray Wyatt, επαγγελματίας παλαιστής και σούπερ σταρ του WWE (World Wrestling Entertainment).

Το πραγματικό όνομα του Bray Wyatt ήταν Windham Rotunda. Η αιτία του θανάτου του δεν είναι ακόμη γνωστή, ωστόσο η wikipedia κάνει λόγο για έμφραγμα του μυοκαρδίου.

«Το WWE με λύπη πληροφορήθηκε ότι ο Windham Rotunda, γνωστός και ως Bray Wyatt, πέθανε την Πέμπτη 24 Αυγούστου, σε ηλικία 36 ετών. Το WWE εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια, τους φίλους και τους θαυμαστές του Rotunda», αναφέρει η ανακοίνωση της αμερικανικής εταιρίας που διοργανώνει σόου επαγγελματικής πάλης.


Το στέλεχος της εταιρίας Triple H έγραψε για τον θάνατο του Wyatt: «Μόλις έλαβα μια κλήση από τον WWE Hall of Famer, Mike Rotunda, ο οποίος μας ενημέρωσε για την τραγική είδηση ότι το ισόβιο μέλος της οικογένειάς μας στο WWE, Windham Rotunda - γνωστός και ως Bray Wyatt - πέθανε απροσδόκητα σήμερα. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του και ζητάμε από όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους αυτή τη στιγμή».


Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο Bray Wyatt - ο οποίος προερχόταν από οικογένεια παλαιστών, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα του Mike Rotunda, του παππού του, Blackjack Mulligan και του μικρότερου αδερφού του, Bo Dallas - εντάχθηκε αρχικά στο WWE το 2009. Προστέθηκε στο βασικό ρόστερ το 2010 με το όνομα Husky Harris, έφυγε ένα χρόνο αργότερα και επανήλθε το 2013 για να ηγηθεί της οικογένειας Wyatt.

Έκανε μια μικρή παύση τον Αύγουστο του 2018, ωστόσο επέστρεψε την επόμενη χρονιά με τον νέο χαρακτήρα "The Fiend", ένα πιο σκοτεινό alter ego του Wyatt. Ο τελευταίος αγώνας του ήταν τον Ιανουάριο του 2023. Αργότερα μια αναφορά έκανε λόγο για απροσδιόριστα προβλήματα υγείας.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο WWE, ήταν τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, συμπεριλαμβανομένου ενός Πρωταθλήματος WWE και δύο Universal Championships.

Ο ηθοποιός και πρώην επαγγελματίας παλαιστής, Dwayne 'The Rock' Johnson, έγραψε - μεταξύ άλλων - στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Είμαι συντετριμμένος με την είδηση του θανάτου του Bray Wyatt. Πάντα έτρεφα τεράστιο σεβασμό και αγάπη γι' αυτόν και την οικογένεια Rotunda. Λάτρεψα την παρουσία του, τα promos και το έργο του στο ρινγκ. Πολύ μοναδικός, κουλ και σπάνιος χαρακτήρας, που είναι δύσκολο να δημιουργηθεί στον τρελό μας κόσμο της επαγγελματικής πάλης».


Ο Bray Wyatt άφησε πίσω του την αρραβωνιαστικιά του Joseann Offerman (επαγγελματία παλαιστή και εκφωνητή ρινγκ) και τα δύο παιδιά τους, καθώς και δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο του.