Breaking News

Τραγωδία στη Μαλαισία: Μικρό αεροσκάφος συνετρίβη σε αυτοκινητόδρομο (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τραγωδία σημειώθηκε την Πέμπτη (17/8) στη Μαλαισία, σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας βόρεια της πρωτεύουσας Κουάλα Λουμπούρ, κοντά στην πόλη Elmina, όπου συνετρίβη ένα μικρό ιδιωτικό αεροσκάφος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN, τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τη συντριβή του αεροσκάφους. Νεκροί είναι οι 8 επιβαίνοντες του αεροσκάφους και οι οδηγοί ενός οχήματος και μιας μοτοσικλέτας.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Μαλαισίας ανέφερε σε δήλωση ότι το αεροπλάνο, που μετέφερε έξι επιβάτες και δύο μέλη πληρώματος, αναχώρησε από το διεθνές αεροδρόμιο του Langkawi και κατευθύνθηκε προς το αεροδρόμιο Sultan Abdul Aziz Shah.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η πρώτη επαφή που έγινε από το αεροσκάφος με τον Πύργο Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας ήταν στις 2.47 μ.μ. (τοπική ώρα) και η άδεια προσγείωσης δόθηκε στις 2:48 μ.μ. Στις 2.51 μ.μ. (τοπική ώρα), ο Πύργος Ελέγχου παρατήρησε καπνό που προερχόταν από το σημείο της συντριβής, ωστόσο δεν είχε πραγματοποιηθεί νωρίτερα κλήση από το αεροσκάφος.

Το αεροσκάφος έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο και μια μοτοσικλέτα (είχαν από έναν επιβαίνοντα), ανέφερε η κρατική εφημερίδα Berita Harian, επικαλούμενη τον αρχηγό της αστυνομίας της πολιτείας Selangor, Hussein Omar Khan.


«Το ιατροδικαστικό προσωπικό βρίσκεται στη διαδικασία συλλογής των λειψάνων και θα τα μεταφέρει στο νοσοκομείο Tengku Ampuan Rahimah στο Klang για τη διαδικασία ταυτοποίησης», είπε ο Hussein Omar Khan, σύμφωνα με την κρατική εφημερίδα, προσθέτοντας ότι το Υπουργείο Μεταφορών θα διεξάγει έρευνα.


Πληροφορίες από: CNN