Breaking News

Τραγικός θάνατος σε δυστύχημα με σκάφος για την εκδότρια του Harry Potter (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έχασε τη ζωή της σε ηλικία 45 ετών η Adrienne Vaughan, η διευθύνουσα σύμβουλος του εκδοτικού οίκου που λάνσαρε τον Harry Potter στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με τη βρετανική Mirror, το 2021 η Adrienne Vaughan έγινε πρόεδρος του εκδοτικού οίκου Bloomsbury, του αμερικανικού παραρτήματος του βρετανικού εκδοτικού οίκου που έχει εκδώσει και τα επτά βιβλία του Harry Potter. Είχε συμμετάσχει σε διάσημα έργα σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της, συμπεριλαμβανομένης της σειράς ταινιών Harry Potter.

Η Adrienne Vaughan πέθανε σε τραγικό δυστύχημα στην Ιταλία - στην ακτή Αμάλφι, που βρίσκεται κοντά στα νότια της Νάπολη -, ενώ επέβαινε σε ταχύπλοο με τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά της.

Η 45χρονη Adrienne, ο σύζυγός της Mike μαζί με τα παιδιά τους, τη 14χρονη Leanna και τον 11χρονο Mason, έκαναν διακοπές στις ακτές της Ιταλίας όταν ναύλωσαν ένα σκάφος την περασμένη Πέμπτη 3 Αυγούστου. 


Περίπου στις 18:30 το απόγευμα της Πέμπτης (3/8), το σκάφος τους συγκρούστηκε με τουριστικό σκάφος (ιστιοφόρο), στο οποίο επέβαιναν 85 άτομα που γιόρταζαν έναν γάμο. 

Σύμφωνα με τη Mirror, από τη σύγκρουση η Adrienne Vaughan πετάχτηκε στο νερό και τραυματίστηκε θανάσιμα από τις προπέλες του σκάφους.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένου ενός ελικοπτέρου και ασθενοφόρων, έσπευσαν στο σημείο κοντά στο Fiordo di Furore. Δυστυχώς, η άτυχη μητέρα δύο παιδιών υπέκυψε στα τραύματά της.

Ο σύζυγος της, Mike, πετάχτηκε επίσης από το σκάφος κι έχει υποστεί σοβαρά τραύματα στα άκρα. Τα παιδιά δεν έχουν τραυματιστεί, ωστόσο είναι σε κατάσταση σοκ. Ο πλοίαρχος του σκάφους τραυματίστηκε επίσης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Την έρευνα για το περιστατικό διενεργεί η Λιμενική Αρχή του Αμάλφι. Προς το παρόν δεν είναι σαφές πώς συγκρούστηκαν τα δύο σκάφη.


Πληροφορίες από: The Mirror