Breaking News

Τα highlights από τις προκρίσεις του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ - Δεν τα κατάφερε ο Άρης (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Πέμπτης (17/8), ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός προκρίθηκαν και συνεχίζουν το ευρωπαικό τους ταξίδι, με τον Άρη να αποκλείεται από τη Ντινάμο Κιέβου στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την παρουσία του στα playoffs του Europa League, καθώς ήρθε ισόπαλος 1-1 στο Βέλγιο απέναντι στη Γκενκ (πρώτος αγώνας 1-0). Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 30ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Πέιντσιλ, με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει στο 90+5' με γκολ του Αλεξανδρόπουλου. Επόμενος αντίπαλος η Τσουκαρίτσκι.


Ο ΠΑΟΚ απέκλεισε τη Χάιντουκ, καθώς τη νίκησε στην Τούμπα με 3-0 (πρώτος αγώνας 0-0) και θα διεκδικήσει με τη σκωτσέζικη Χαρτς την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa Conference League. Τα γκολ σημείωσαν ο Σβαμπ στο 12' με πέναλτι και ο Ζίβκοβιτς (79' και 85').


Μετά το 1-0 στο Χαριλάου, ο Άρης προηγήθηκε στο 38' με τον Τζούρασεκ, ωστόσο δεν κατάφερε να προκριθεί. Η Ντιναμό Κιέβου ανέτρεψε το σκορ (Βολόσιν 45' και Καραβάγιεφ 85'). Το 2-1 παρέμεινε και στην παράταση και η πρόκριση κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου οι Ουκρανοί πήραν τη νίκη (6-5), αφήνοντας τους Θεσσαλονικείς εκτός play-off του Europa Conference League.