Breaking News

Πέθανε η Shelley Smith (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών η ηθοποιός Shelley Smith, η οποία πρωταγωνίστησε στις σειρές "The Associates" και "For Love and Honor".

Σύμφωνα με το Deadline, η Shelley Smith πέθανε την περασμένη Τρίτη 8 Αυγούστου από ανακοπή καρδιάς, στο Hoslywood Presbyterian Hospital, στο Λος Άντζελες.


Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε την επόμενη μέρα του θανάτου της (9/8) ο ηθοποιός και σύζυγός της, Michael Maguire, μέσα από ανάρτησή του στα social media.

«Λυπάμαι που δεν σας έχω ενημερώσει όλους νωρίτερα. Η αγαπημένη μου, γλυκιά μου άγγελος Shelly Smith, πέθανε ειρηνικά χθες, στις 2:20 μ.μ. Τα παιδιά της, ο Nicky και η Miranda Nathan και εγώ ήμασταν στο πλευρό της, της κρατούσαμε το χέρι, τη φιλούσαμε, της τραγουδούσαμε και της λέγαμε πόσο πολύ την αγαπούσαμε. Επίσης, μαζί μας ήταν ο Grant Stevens, ο μεγάλος μου φίλος, ο οποίος μας βοήθησε να κατανοήσουμε τη διαδικασία του θανάτου και μας καθοδήγησε σε αυτό με τόση τάξη και αξιοπρέπεια! Η Shelley έζησε μια απίστευτη ζωή! Είμαστε όλοι συντετριμμένοι, αλλά είμαστε, επίσης, τόσο τυχεροί που μας άγγιξε αυτή η όμορφη, έξυπνη, συμπονετική και απίστευτη ψυχή. Η ζωή είναι τόσο σύντομη. Κάντε κάθε δευτερόλεπτο να μετράει και γεμίστε κάθε δευτερόλεπτο με αγάπη», ανέφερε ο σύζυγός της.

Shelley Smith

Γεννημένη στις 25 Οκτωβρίου 1952, στο Πρίνστον του Νιου Τζέρσεϊ, η Shelley Smith αποφοίτησε από το Κολλέγιο του Κονέκτικατ και ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ στις αρχές της δεκαετίας του 1970. Έχτισε μια ακμάζουσα καριέρα στο μόντελινγκ, εμφανιζόμενη σε περιοδικά όπως Vogue, Harper's Bazaar, Glamour και Mademoiselle.

Το 1979, μπήκε στον κόσμο της τηλεόρασης, κάνοντας το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στην τηλεταινία "Mirror, Mirror" του NBC.

Επίσης, πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του ABC "The Associates" (1979-1980), η οποία ολοκληρώθηκε μετά από 13 επεισόδια.

Το 1983, έπαιξε στην τηλεοπτική ταινία "For Love and Honor", ενώ τη σεζόν 1983-1984 πρωταγωνίστησε στην ομώνυμη σειρά ("For Love and Honor") του NBC, η οποία διήρκησε 12 επεισόδια.

Η Shelley Smith, που υποδύθηκε guest ρόλους σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, συμμετείχε και στο σίριαλ "Simon & Simon" (1981-1989), όπου εμφανίστηκε σε 4 επεισόδια (ένα επεισόδιο το 1983, δύο το 1986 και ένα το 1988).

Σύμφωνα με το IMDb, έπαιξε και στις τηλεοπτικές ταινίες "Swan Song" (1980), "The Night the City Screamed" (1980), "This House Possessed" (1981), "Class Reunion" (1982) και "The Fantastic World of D.C. Collins" (1984).

Το 1990, υποδύθηκε την Kathy Crowley στην ταινία "Fatal Charm". Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Fritz Kiersch, με το ψευδώνυμο Alan Smithee.

Η Shelley Smith εμφανιζόταν τακτικά σε τηλεοπτικά παιχνίδια εκείνης της εποχής, όπως "Super Password", "Body Language" και "$10,000 Pyramid".


Η τελευταία της εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν στη σειρά "Murder, She Wrote" (Η συγγραφέας ντετέκτιβ, 1984-1996), στην οποία έπαιξε σε δύο επεισόδια (το 1987 και το 1991).

Τελειώνοντας την καριέρα της ως ηθοποιός, η Smith απέκτησε μεταπτυχιακό στην ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο της Αντιόχειας και έγινε συμβουλεύτρια - θεραπεύτρια γάμου και οικογένειας.

Το 1991, ίδρυσε την εταιρεία γονιμοποίησης δωρητών ωαρίων "The Egg Donor Program", αφού απέκτησε τα δίδυμα Nicky και Miranda μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης. Αργότερα πούλησε την εταιρεία, η οποία είναι τώρα γνωστή ως "Hatch Fertility".