Breaking News

Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Στην Παναγία της Τήνου όπου βαφτίστηκα - Ένα ρίγος, μια ανατριχίλα» (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην Τήνο επέλεξαν να ταξιδέψουν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης, λίγες ημέρες πριν την εκπνοή του καλοκαιριού.

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες και βίντεο.

«"Μια καρδιά γεμάτη ευγνωμοσύνη είναι η αρχή του μεγαλείου. Είναι μια έκφραση ταπεινότητας. Είναι το θεμέλιο για την ανάπτυξη τέτοιων αρετών όπως η προσευχή, η πίστη, το θάρρος, η ικανοποίηση, η ευτυχία, η αγάπη και η ευημερία". Τέτοιες αρετές να έχουμε! Βάλτε μπροστά την ΑΓΑΠΗ, πιστέψτε στον εαυτό σας και στον συνάνθρωπό σας και ΟΛΑ μπορούν να συμβούν!», έγραψε ο Σάκης Κατσούλης.

Η Μαριαλένα σημείωσε στη δική της ανάρτηση: «Now & Then! Όσο πιο πολύ πίσω πάμε στο παρελθόν, τόσο πιο μακριά στο μέλλον μπορούμε να δούμε. Και εγώ γύρισα αρκετά πίσω.. Για την ακρίβεια 27 χρόνια! Στην Παναγία της Τήνου όπου και βαφτίστηκα! Ένα ρίγος, μια ανατριχίλα!».