Breaking News

Τα «δάκρυα» της Miley Cyrus στο μουσικό βίντεο για το τραγούδι «Used to Be Young» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Miley Cyrus δεν αισθάνεται πια τόσο «νέα». Την Παρασκευή 24 Αυγούστου, η 
Αμερικανίδα σούπερ σταρ κυκλοφόρησε το νέο συγκινητικό μουσικό βίντεο για το τελευταίο της σινγκλ «Used to Be Young», 

Το «Used to Be Young» τη βρίσκει να σκέφτεται τις μέρες που έκανε πάρτι, ενώ συμβιβάζεται με το γεγονός πως δεν είναι το ίδιο πρόσωπο που ήταν κάποτε.

«Ξέρω ότι ήμουν τρελή, μπερδεμένη, αλλά Θεέ μου ήταν διασκεδαστικό. Ξέρω ότι ήμουν άγρια, αλλά αυτό γιατί ήμουν νέα. Αυτές οι χαμένες νύχτες δεν ήταν χαμένες, τις θυμάμαι όλες. Ξέρω ότι ήμουν τρελή, αλλά αυτό γιατί ήμουν νέα», τραγουδάει η Miley Cyrus, φορώντας ένα μπλουζάκι Μίκυ Μάους.

Λίγο πριν την κυκλοφορία του βίντεο, η 30χρονη τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και ηθοποιός ανέβασε ένα απόσπασμα στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα:

«Αυτό το τραγούδι έχει να κάνει με το να τιμήσουμε αυτό που υπήρξαμε, να αγαπήσουμε αυτό που είμαστε και να γιορτάσουμε το ποιοι θα γίνουμε. Νιώθω περήφανη όταν αναπολώ το παρελθόν μου και χαρούμενη όταν σκέφτομαι το μέλλον. Είμαι ευγνώμων στους πιστούς θαυμαστές μου που κάνουν τα όνειρά μου πραγματικότητα καθημερινά. Είμαι ειλικρινά ευγνώμων για τη σταθερότητα της υποστήριξής σας. Αυτό το τραγούδι είναι για σας».


Η Miley Cyrus είναι δακρυσμένη στο μεγαλύτερο μέρος του μουσικού βίντεο, ωστόσο στο τέλος χαμογελάει, αποδεχόμενη το παρελθόν της και γιορτάζοντας το μέλλον.

Δείτε το video clip.