Breaking News

Melisses: Sold out η συναυλία τους στο Ηρώδειο (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι Melisses στηρίζουν τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το παιδί» με μία μοναδική συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, αφιερωμένη στις «παρέες που γράφουν ιστορία», την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023, στις 21:00. Η συναυλία έγινε sold out. Το συγκρότημα αναφέρει σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram τη Δευτέρα (28/8):

«Η συναυλία μας στο Ηρώδειο μέσα σε λίγες ημέρες έγινε sold out. Η χαρά μας απερίγραπτη και η ευθύνη τεράστια. Μια μοναδική συναυλία για τα παιδιά της Ένωσης "Μαζί για το Παιδί".

Ετοιμάζουμε μία πραγματικά πολύ όμορφη συναυλία παρέα με τους υπέροχους καλεσμένους μας, μία συναυλία αφιερωμένη στα μουσικά συγκροτήματα και στις παρέες που γράψανε και συνεχίζουν να γράφουν ιστορία.

Τιμώμενοι καλεσμένοι μας τρεις πολύ σημαντικοί frontmen σπουδαίων συγκροτημάτων, ο Πασχάλης από τους Olympians, ο Μπάμπης Στόκας από τους Πυξ Λαξ και ο Κώστας Τουρνάς από τους Poll. Μαζί μας θα είναι και η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την στήριξη των σωματείων-μελών της Ένωσης "Μαζί για το Παιδί".

Έχουμε όμως και μία πιο προσωπική χαρά. Πριν 9 χρόνια παίξαμε πρώτη φορά στο μαγικό Ηρώδειο σε ένα αφιέρωμα της Καμεράτας στους Beatles. Είχαμε τότε μαγευτεί από την ενέργεια και τη δόνηση αυτού του μοναδικού Θεάτρου. Κάναμε όνειρα ότι κάποια στιγμή θα ξαναπαίξουμε ως μπάντα. Και να που τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτού του ονείρου».