Breaking News

Μαρία Μπακοδήμου: «Οι παραλίες και οι θάλασσες της Ζανζιβάρης δεν σε αφήνουν να πλήξεις» (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το μεσημέρι της Κυριακής (13/8), η Μαρία Μπακοδήμου έκανε νέα ανάρτηση από τη Ζανζιβάρη, όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες, μαζί με την ηθοποιό και φίλη της Ελένη Ράντου.


Η Μαρία Μπακοδήμου δημοσίευσε στο Instagram εννιά φωτογραφίες και ένα βίντεο, αναφέροντας στη λεζάντα και τις σχετικές πληροφορίες για την ημιαυτόνομη περιοχή της Τανζανίας στην Ανατολική Αφρική.

«Οι παραλίες κι οι θάλασσες της Ζανζιβάρης δεν σε αφήνουν να πλήξεις. Κι αυτό γιατί εκεί που κολυμπούσες χτες μπορεί να έχει γίνει σήμερα ξηρά κι ένα νησάκι που επισκέφτηκες να μην υπάρχει πια γιατί έχει καλυφθεί με νερό. Άμπωτη και παλίρροια που ανάλογα το φεγγάρι είναι πιο έντονες. Όταν τραβιούνται τα νερά το εντυπωσιακό είναι ότι παρουσιάζονται θαλάσσια χωραφάκια κι εμφανίζονται ντόπιες γυναίκες που μαζεύουν και καθαρίζουν τα φύκια τους . Μετά τα παίρνουν σπίτι τους, τα απλώνουν στις αυλές τους να στεγνώσουν κι αποξηραμένα ολόκληρα ή αλεσμένα τα πουλούν για να γίνουν φάρμακα ή καλλυντικά», έγραψε η γνωστή παρουσιάστρια.

Δείτε την ανάρτηση που είχε κάνει πριν λίγες ημέρες από τη Ζανζιβάρη η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία δημοσίευσε φωτογραφίες με την Ελένη Ράντου.