Breaking News

Μαρία Καρλάκη: «Ξέρω ποιος έκαψε το αυτοκίνητό μου» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» φιλοξενήθηκε η Μαρία Καρλάκη, η οποία μίλησε για την εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητό της, την εγκυμοσύνη της και την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε από πρώην σύντροφό της.

Το περασμένο καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2022, η Μαρία Καρλάκη βίωσε δύσκολες στιγμές, καθώς έκαψαν το αυτοκίνητο της...

Η γνωστή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε στην εκπομπή του Open: «Στη συνέχεια, αφού έγινε το συμβάν, φοβόμουν μέσα στο ίδιο μου το σπίτι. Δεν γίνεται εν έτει 2022 πέρυσι να νιώθεις ότι απειλείται η ζωή σου, να νιώθεις τρομοκρατημένος. Δηλαδή, υποτίθεται ότι πάμε μπροστά... Δεν έγινε κατά λάθος. Ήταν εμπρηστική επίθεση... Ήταν θέμα ζήλειας, υπάρχουν πολλά θέματα, ο καθένας το κάνει για τον λόγο του... Ξέρω ποιος το έκανε. Ο Θεός βλέπει και δεν ασχολούμαι κιόλας... Απλά ήταν τρομακτικό ο φόβος που ένιωσα μετά... Ήμουν στο σπίτι, μιλούσα με έναν φίλο μου στο κινητό και άκουσα το "μπαπ"...».


Νωρίτερα, η Μαρία Καρλάκη αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της. Η τραγουδίστρια θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του εpωτά της με τον επιχειρηματία Θωμά Νικολαΐδη.

«Κλοτσάει ο μπέμπης, εύχομαι να γίνει πλαστικός χειρουργός! Έχω μία καλή εγκυμοσύνη, μπαίνω στον έβδομο μήνα. Θα έρθει στον κόσμο τον Νοέμβριο, θα είναι Σκορπιός... Η πρόταση γάμου έγινε στο μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ στη Μυτιλήνη, ενώ ήμουν έγκυος. Το ένα όνομα του παιδιού θα είναι σίγουρα Ραφαήλ» είπε, μεταξύ άλλων.

Επίσης, αποκάλυψε ότι ο Τριαντάφυλλος την είχε παροτρύνει να κάνει τεστ εγκυμοσύνης, καθώς είχε υποψιαστεί ότι είναι έγκυος.



Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.