Breaking News

Διακοπές στην Ελλάδα για τη Lily James (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Lily James πόζαρε με το μπικίvι της, που ανέδειξε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, καθώς απόλαυσε μια ηλιόλουστη «απόδραση» στην Ελλάδα.

Η Lily James δημοσίευσε την Παρασκευή (25/8) στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες από το πολυτελές ταξίδι της στα ελληνικά νησιά.

Σε μία από τις φωτογραφίες, η 34χρονη Αγγλίδα ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της ταινίας «Mamma Mia! Here We Go Again» (2018) έδειχνε εντυπωσιακή, καθώς χαλάρωνε στην ξαπλώστρα, τρώγοντας φρούτα.


Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Lily James φέρεται να αναζωπύρωσε τη σχέση της με τον ρόκερ Michael Shulman αυτό το καλοκαίρι, μόλις πέντε μήνες μετά τον χωρισμό τους. 

Ο Shulman είναι μουσικός και τραγουδοποιός, περισσότερο γνωστός ως μπασίστας του ροκ συγκροτήματος Queens of the Stone. Τον Ιούνιο η ηθοποιός εθεάθη στα παρασκήνια, σε συναυλία του συγκροτήματος στο Φεστιβάλ Glastonbury.

Το ζευγάρι λέγεται ότι είχε χωρίσει τον Φεβρουάριο, μετά από δύο χρόνια σχέσης. «Η Lily και ο Mikey πάντα λάτρευαν ο ένας τον άλλον και διασκεδάζουν πολύ μαζί. Ο χρόνος χωριστά τους έκανε να συνειδητοποιήσουν πόσο έλειπε ο ένας στον άλλον και τώρα συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησαν», είπε μία πηγή στη Mirror.