Breaking News

«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Ο «Φοίβος» είναι η drag queen «Mary Sunshine» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Είχε παίξει σε ένα από τα επεισόδια της αγαπημένης σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης». Σήμερα είναι η γνωστή drag queen «Mary Sunshine».

Ο λόγος για τον Μανώλη Θεοδωράκη, ο οποίος είχε υποδυθεί τον Φοίβο στο επεισόδιο 60 (27ο επεισόδιο του 2ου κύκλου), που είχε τίτλο «Τα αυγά και τα πασχάλια».

Ήταν το πασχαλινό επεισόδιο, στο οποίο η Πέγκυ Καρρά (Μαρία Λεκάκη) γνώρισε τον Φοίβο (Μανώλη Θεοδωράκη), έναν μικρότερο ηλικιακά συνάδελφό της.

Υπόθεση επεισοδίου: Ενόψει των διακοπών του Πάσχα, όλη η παρέα κάνει σχέδια. Η Ελένη και ο Κωνσταντίνος έχουν αποφασίσει να φύγουν εκτός Αθηνών. Η Ματίνα διοργανώνει πάρτυ γερόντων στο σπίτι της. Ο Μάνθος και η Πέγκυ αποφασίζουν να περάσουν τις διακοπές τους χώρια, αλλά φυσικά έχοντας άλλον και άλλη συνοδό στο πλευρό τους. Κατά παράδοξο τρόπο, όλοι αυτοί βρίσκονται στο ίδιο σπίτι προσπαθώντας να δικαιολογηθούν...

Ο Μανώλης Θεοδωράκης - ο οποίος κάνει πλέον drag μακιγιάζ και συμμετέχει σε show ως «Mary Sunshine» - ανέφερε σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, απαντώντας σε σχόλιο follower:

«Έχω λάβει πολλά μηνύματα γι' αυτό το θέμα, που λέγεται "Κωνσταντίνου και Ελένης" και είσαι η μόνη που θυμάσαι το όνομα "Φοίβος"... Το μαλλί μου καρφάκι τύπου... σκούπα, τέλειο το καρφάκι...».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα και στο 2ο βίντεο ολόκληρο το επεισόδιο 60.
@mary_sunshine Απάντηση στον χρήστη @mfvas3 ♬ πρωτότυπος ήχος - Mary Sunshine