Breaking News

Ο Jamie Foxx αρχίζει να νιώθει ο εαυτός του μετά το «απροσδόκητο σκοτεινό ταξίδι» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο ηθοποιός Jamie Foxx τονίζει ότι αρχίζει να αισθάνεται πλέον ο εαυτός του.

Ο  Jamie Foxx αναρρώνει από ένα «επείγον ιατρικό περιστατικό», που συνέβη στις 11 Απριλίου 2023, ενώ βρισκόταν στην Ατλάντα για τα γυρίσματα της ταινίας «Back in Action».

Τον περασμένο μήνα, ο βραβευμένος με Όσκαρ 55χρονος Αμερικανός ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, χωρίς να αποκαλύψει λεπτομέρειες... Σε βίντεο, που δημοσίευσε στο Instagram, διέλυσε τις φήμες σχετικά με την υγεία του, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Τώρα, ξέρετε, με το να είσαι σιωπηλός μερικές φορές τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο. Οι άνθρωποι λένε τι έχω, κάποιοι είπαν ότι ήμουν τυφλός, αλλά όπως μπορείτε να δείτε... τα μάτια λειτουργούν μια χαρά. Είπαν ότι είμαι παράλυτος - δεν είμαι παράλυτος».

Το βράδυ της Τετάρτης 16/8 (ξημερώματα Πέμπτης, ώρα Ελλάδας), ο Jamie Foxx δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες του, σε ανάρτησή του στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα:

«Κοιτάτε έναν άνθρωπο που είναι ευγνώμων… επιτέλους αρχίζω να νιώθω σαν τον εαυτό μου… ήταν ένα απροσδόκητο σκοτεινό ταξίδι… αλλά μπορώ να δω το φως… Είμαι ευγνώμων σε όλους όσους άπλωσαν το χέρι και έστειλαν ευχές και προσευχές… έχω πολλούς ανθρώπους να ευχαριστήσω… απλά δεν ξέρετε πόσα σημαίνει αυτό… Θα σας ευχαριστήσω όλους προσωπικά… και αν δεν το ξέρατε… Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ… όλη μέρα, κάθε μέρα…».

Να σημειωθεί ότι η ταινία «The Burial», στην οποία πρωταγωνιστεί, θα κάνει πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2023.