Breaking News

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα έγιναν θείοι (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Θείοι έγιναν ο Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγός του, Γεωργία Αβασκαντήρα, με τον γνωστό ηθοποιό να μοιράζεται τη χαρμόσυνη είδηση με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Χθες, αργά το βράδυ της Δευτέρας (14/8), ο Γιώργος Χρανιώτης αποκάλυψε ότι οι δυο τους έγιναν θείοι, καθώς η αδερφή της συζύγου του έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, που είναι κoριτσάκι.

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο ηθοποιός δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα. Στην πρώτη φωτογραφία, η Όλγα Αβασκαντήρα κρατάει στην αγκαλιά της τη νεογέννητη κορούλα της. 


«Είμαστε όμορφοι, μόνο όταν είμαστε ευτυχισμένοι και η πιο όμορφη φωτογραφία μας, είναι συντονισμένη απόλυτα, με την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μας. Σήμερα η Όλγα, η πολυαγαπημένη αδελφή της γυναίκας μου, έγινε μητέρα. Κι εγώ θείος μιας πανέμορφης μικρούλας. Η Όλγα που πάλεψε, πείσμωσε, προσευχήθηκε, ταλαιπωρήθηκε αλλά κυρίως πίστεψε. Πίστεψε στη ζωή, στη νέα ζωή, στο θαύμα, στον Θεό. Πίστεψε, "ίδρωσε" και δικαιώθηκε», έγραψε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Και πρόσθεσε: «Κι αυτός είναι ο λόγος που "μοστράρω" την φωτο αυτή και καμαρώνω για την Όλγα. Για τη στιγμή αυτή, για την ολοκλήρωση αυτή, για την ομορφιά αυτή. Την ομορφιά που βγήκε κυριολεκτικά και μεταφορικά απ' τα σπλάχνα σου. Καλώστηνα τη μικρούλα, λοιπόν, να 'ναι γερή και ανήσυχη, να 'ναι υγιής, φιλομαθής και ονειροπαρμένη. Όλγα-Κωστή, καλή αρχή και καλή επιτυχία στον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής σας. Σας ευχαριστώ για τη χαρά».


Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα έγιναν γονείς τον Ιούνιο του 2020, όταν γεννήθηκε ο γιος τους, Αλέξανδρος.