Breaking News

Λίλιαν Φωκά: Το μήνυμά της για την κατάσταση της υγείας του Σπύρου Φωκά (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Λίλιαν Φωκά έκανε ανάρτηση στα social media σχετικά με την κατάσταση της υγείας του συζύγου της, του ηθοποιού Σπύρου Φωκά.

Η κατάσταση της υγείας του Σπύρου Φωκά επιδεινώθηκε πρόσφατα, με αποτέλεσμα να εισαχθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Αθηνών, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του.

Η Λίλιαν Φωκά έγραψε στο Facebook: «Είμαστε σε καλά χέρια. Ευτυχώς!!!!!!! Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι.. Ο Σπύρος μου, ο Σπύρος όλων, είναι Αετός. Στο πέταγμά του σκορπά καλοσύνη, υπομονή, αγάπη, χαμόγελα. "Εγώ δε φοβάμαι τον χάρο, μόνο τον τραγουδώ", είπε...».


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην εφημερίδα «Espresso», οι γιατροί διαπίστωσαν πολύ σοβαρή λοίμωξη στη χολή του ηθοποιού, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτό το σοβαρό πρόβλημα, προτού επεκταθεί και σε άλλα ζωτικά όργανα. 

Όλα άρχισαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Λουτρακίου Κορινθίας πριν από δύο εβδομάδες, όταν ο μεγάλος ηθοποιός και η σύζυγός του Λίλιαν, βλέποντας τις φλόγες να πλησιάζουν απειλητικά στο σπίτι τους, στο Καλαμάκι Κορινθίας, αποφάσισαν να ειδοποιήσουν το ασθενοφόρο προκειμένου να τους μεταφέρει στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Λόγω των αναθυμιάσεων ο Σπύρος Φωκάς αναγκάστηκε να παραμείνει αρκετές ημέρες με οξυγόνο, καθώς η υγεία του είχε ήδη επιβαρυνθεί.