Breaking News

Δύσκολες ώρες για τη Sandra Bullock - Έφυγε από τη ζωή ο σύντροφός της (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πένθος βυθίστηκε η Sandra Bullock, καθώς έφυγε από τη ζωή ο επί χρόνια σύντροφός της, Bryan Randall.

Ο Bryan Randall άφησε την τελευταία του πνοή το περασμένο Σάββατο 5 Αυγούστου, σε ηλικία 57 ετών.

Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε η οικογένειά του στο People. Η δήλωση, με την υπογραφή «Η αγαπημένη του οικογένεια», αναφέρει:

«Με μεγάλη λύπη μοιραζόμαστε ότι στις 5 Αυγούστου, ο Bryan Randall πέθανε ειρηνικά, μετά από μια μάχη τριών ετών με τη νόσο ALS. Ο Bryan επέλεξε νωρίς να κρατήσει ιδιωτικό το ταξίδι του με την ALS και όσοι από εμάς τον φροντίζαμε, κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τιμήσουμε το αίτημά του. Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες στους ακούραστους γιατρούς που "περιηγήθηκαν" μαζί μας στο τοπίο αυτής της ασθένειας και στις εκπληκτικές νοσοκόμες που έγιναν συγκάτοικοί μας, θυσιάζοντας συχνά τις οικογένειές τους για να είναι μαζί μας. Αυτή τη στιγμή ζητάμε ιδιωτικότητα για να θρηνήσουμε και να συμφιλιωθούμε με την αδυναμία να αποχαιρετήσουμε τον Bryan».

H 59χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός συνάντησε για πρώτη φορά τον Randall - ένα μοντέλο που έγινε φωτογράφος - όταν φωτογράφισε τα γενέθλια του γιου της, Louis, τον Ιανουάριο του 2015. Οι δυο τους δημοσιοποίησαν τη σχέση τους αργότερα εκείνο το έτος.


Η Sandra Bullock έχει δύο παιδιά, τα οποία υιοθέτησε: τον 13χρονο Louis και τη 10χρονη Laila. Τον Δεκέμβριο του 2021, είχε δηλώσει στο αμερικανικό talk show «Red Table Talk»: 

«Βρήκα την αγάπη της ζωής μου. Μοιραζόμαστε δύο όμορφα παιδιά - τρία παιδιά συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης κόρης του Randall. Είναι ό,τι καλύτερο έγινε ποτέ».

Και είχε προσθέσει, μεταξύ άλλων: «Είναι το παράδειγμα που θα ήθελα να έχουν τα παιδιά μου. Έχω έναν σύντροφο που είναι πολύ Χριστιανός και υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι να βλέπεις τα πράγματα. Δεν συμφωνώ πάντα μαζί του και δεν συμφωνεί πάντα μαζί μου. Αλλά είναι παράδειγμα ακόμα και όταν δεν συμφωνώ με αυτόν».

Αντί για λουλούδια και στεφάνια, η οικογένεια του Bryan Randall ζήτησε να γίνουν δωρεές στην Ένωση ALS και στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης.