Breaking News

Το πρώτο μήνυμα της Britney Spears μετά την είδηση του χωρισμού της - «Είμαι σοκαρισμένη αλλά δε θα εξηγήσω το γιατί…» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram έκανε η Britney Spears, μετά την είδηση του χωρισμού της από τον σύζυγό της, Sam Asghari. 

Η Britney Spears δημοσίευσε ένα βίντεο, που τη δείχνει να χορεύει, ενώ στη λεζάντα έγραψε ένα κείμενο, μέσα από το οποίο απευθύνθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους.


Η ανάρτηση της Britney Spears:

«Όπως όλοι γνωρίζουν, ο Sam κι εγώ δεν είμαστε πια μαζί… Έξι χρόνια είναι μεγάλο χρονικό διάστημα για να είσαι μαζί με κάποιον, οπότε είμαι λίγο σοκαρισμένη, αλλά... δεν είμαι εδώ για να εξηγήσω το γιατί καθώς ειλικρινά δεν αφορά κανέναν!!! Όμως, δεν άντεχα άλλο τον πόνο ειλικρινά!!! Με κάποιου είδους τηλεπαθητικό τρόπο, έχω λάβει από φίλους τόσα μηνύματα που έκαναν την καρδιά μου να λιώσει και σας ευχαριστώ!!! 

Για πολύ καιρό έδειχνα πως είμαι δυνατή και το προφίλ μου στο Instagram ίσως φαίνεται τέλειο, αλλά αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα και νομίζω ότι όλοι το γνωρίζουμε!!!

Θα ήθελα πολύ να δείξω τα συναισθήματά μου και τα δάκρυά μου για το πώς νιώθω πραγματικά, αλλά για κάποιο λόγο έπρεπε πάντα να κρύβω τις αδυναμίες μου!!!

Αν δεν ήμουν ο σκληρός "στρατιώτης" του πατέρα μου, θα με είχαν στείλει μακριά σε μέρη για να με θεραπεύσουν οι γιατροί!!! Αλλά τότε ήταν που χρειαζόμουν την οικογένειά μου περισσότερο από ποτέ!!! 

Υποτίθεται ότι πρέπει να σε αγαπούν άνευ όρων... όχι υπό προϋποθέσεις!!!! Οπότε θα είμαι όσο πιο δυνατή μπορώ και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ!!! Και πραγματικά τα πάω πολύ καλά!!! Τέλος πάντων, να έχετε μια καλή μέρα και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε!!!»