Breaking News

Britney Spears - Sam Asghari: Τίτλοι τέλους στον γάμο τους - Φήμες περί απιστίας (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σύμφωνα με το TMZ, η Britney Spears και ο σύζυγός της, Sam Asghari, χώρισαν μετά από έντονο καυγά, με ισχυρισμούς για απιστία από μέρους της τραγουδίστριας.

Η Britney Spears ξεκίνησε το 2016 τη σχέση της με τον Sam Asghari, η οποία επισημοποιήθηκε στις αρχές του 2017, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2021 ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκαν. Ο 29χρονος είναι personal trainer και ηθοποιός. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2022. Νωρίτερα, τον Μάιο του 2022, η διάσημη τραγουδίστρια απέβαλε το μωρό που κυοφορούσε, περίπου ένα μήνα μετά την ανακοίνωσή της ότι ετοιμάζεται να γίνει μαμά για τρίτη φορά.


Πηγές είπαν στο TMZ ότι ο Sam Asghari ζήτησε εξηγήσεις από την 41χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια σχετικά με φήμες ότι τον απάτησε

Στο δημοσίευμα σημειώνεται χαρακτηριστικά: «Δεν γνωρίζουμε αν η φήμη έχει κάποια βάση στην πραγματικότητα, αλλά οι πηγές μας είπαν ότι ο Sam το πίστεψε και οι δυο τους είχαν μία έντονη αντιπαράθεση».

Οι πηγές ανέφεραν, επίσης, στο TMZ ότι ο Asghari έχει μετακομίσει από το σπίτι τους και τώρα ζει σε ένα δικό του μέρος. «Ήταν θέμα χρόνου να ζητήσει διαζύγιο ο Sam», τόνισε μια πηγή.

Σύμφωνα με το TMZ, υπήρχε μεγάλο πρόβλημα στο γάμο τους εδώ και μήνες. Οι πηγές υποστήριξαν ότι ο Asghari δεν κοιμόταν πολύ στο σπίτι, ενώ η Britney γινόταν πολλές φορές βίαιη προς εκείνον.

Η τραγουδίστρια έχει ένα προγαμιαίο συμβόλαιο, που προστατεύει τα περιουσιακά της στοιχεία, ωστόσο μία πηγή είπε στο TMZ ότι, με το πιθανό τέλος του γάμου τους, η Britney θα δώσει στον Sam μια επιταγή που θα τακτοποιήσει τα πράγματα, τουλάχιστον οικονομικά.

Σε νέο δημοσίευμα του TMZ αναφέρεται ότι ο Sam Asghari υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, κάνοντας λόγο για «ασυμβίβαστες διαφορές». Μάλιστα αναφέρει ως ημερομηνία χωρισμού τους την 28η Ιουλίου 2023.

Ο Sam Asghari φέρεται να είναι απογοητευμένος, καθώς είχε υπερασπιστεί πολλές φορές δημόσια την Britney, η οποία έχει δεχτεί αρνητικές κριτικές κατά καιρούς.

Να σημειωθεί ότι η Britney Spears είχε παντρευτεί δύο φορές στο παρελθόν: με τον παιδικό της φίλο Jason Alexander (το 2004 στο Λας Βέγκας), με το γάμο τους να ακυρώνεται μετά από μόλις 55 ώρες και με τον Kevin Federline (2004-2007), με τον οποίο απέκτησε δύο γιους.