Breaking News

«Τρισευτυχισμένοι» η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Κλέλια Πανταζή, η οποία έγινε μαμά για τρίτη φορά.

Πριν λίγες ημέρες η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος έγιναν γονείς για τρίτη φορά, καθώς καλωσόρισαν στον κόσμο το παιδάκι τους που είναι κι αυτό αγοράκι.

Το ζευγάρι έχει άλλους δύο γιους, τον Μιχαήλ - Άγγελο, που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2019, και  τον Αλέξανδρο - Ιωάννη, ο οποίος ήρθε στον κόσμο στις 3 Ιανουαρίου 2022.

Χθες (Πέμπτη, 20/7) πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο και αργότερα η Κλέλια Πανταζή έκανε ανάρτηση στο Instagram, στην οποία δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο τους. 

Η πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής έγραψε στη λεζάντα: «"Τρις..ευτυχισμένοι", αυτό είμαστε!! Επιτέλους σε κρατάμε αγκαλιά!!! Ήρθες για να ολοκληρώσεις την οικογένειά μας.. Όνομα μπορεί να μην σου έχουμε βρει ακόμη.. αλλά αν ήσουν Ινδιάνος θα ήσουν ο "Ήρθα για να Μείνω"!».

Επίσης, ευχαρίστησε τη γυναικολόγο της και τη μαία της, προσθέτοντας: «Ευχαριστούμε και όλους εσάς για τις πάρα πολλές ευχές που μας έχετε στείλει!!! Να είστε όλοι καλά!!!».

«* Πάμε σπίτι να γνωρίσεις τα αδέρφια σου!! Και εμείς να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε τρίτεκνοι..!», κατέληξε η Κλέλια Πανταζή.