Breaking News

Τριαντάφυλλος: Η απάντηση στον Σάκη Κατσούλη και η ατάκα που «πάγωσε» τη Μαριάντα Πιερίδη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στις δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη απάντησε την Παρασκευή (14/7) ο Τριαντάφυλλος, μέσα από την «Καλοκαίρι Yes».

Ο Σάκης Κατσούλης - που νίκησε στον τελικό του All Star - και ο Τριαντάφυλλος είχαν γίνει φίλοι στο Survivor του 2021. Όταν ο Κατσούλης πήγε στο Survivor All Star, ο τραγουδιστής εκνευρίστηκε όταν είδε ότι έκανε παρέα μέσα στο παιχνίδι με τον Γιώργο Κόρομι.

Σε δηλώσεις του στην κυπριακή εκπομπή «Ήρθε κι έδεσε», ο Σάκης Κατσούλης έδειξε να απορεί με τη στάση του Τριαντάφυλλου. 

Μετά την προβολή του αποσπάσματος με τις δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη, ο τραγουδιστής ανέφερε στον τηλεοπτικό αέρα του «Καλοκαίρι Yes»:

«Χίλια συγγνώμη ρε Σάκη που σε στενοχώρησα, πραγματικά... Γενικά το '21 με τον Σάκη και τη Μαριαλένα περάσαμε πάρα πολλά. Από τη στιγμή που μπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι, ήμασταν αδέλφια. Και όλο αυτό κράτησε και μετά το παιχνίδι... Γενικά ήταν μία σχέση αληθινή. Να του θυμίσω ότι, μετά από live που κάναμε στο μαγαζί του, κάτσαμε και φάγαμε και, κλαίγοντας, λέγαμε για όσα περάσαμε.

Εκείνη τη στιγμή, είπαμε ότι εγώ μπορεί να πάω αλλά μπορεί και όχι... Και βάλαμε μία κόκκινη γραμμή, λέγοντας για όσα έχουμε περάσει από κάποιον άνθρωπο (σ.σ. Γιώργο Κόρομι). Εσύ αυτή την κόκκινη γραμμή την πέρασες Σάκη μου και με στενοχώρησες. Δεν είναι ότι σε μισώ, ούτε έχω πει κάτι για σένα με κακία. Αν χρειαστεί θα δώσω και το χέρι μου για σένα φίλε, γιατί περάσαμε πολλά και ξέρεις ότι με πονάει όλο αυτό. Το ξέρεις πολύ καλά...

Θέλω να θυμηθείς τι έλεγες το 2021 για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Πέρασες την κόκκινη γραμμή. Επιλογές μας είναι να θέλουμε κάποιον να τον κάνουμε φίλο, αλλά εγώ δε θα πέρναγα ποτέ την κόκκινη γραμμή του αδελφού μου... Δεν έχω πει κάτι κακό για σένα και αγαπώ την οικογένειά σου. Θέλω τα καλύτερα για σένα... Σάκη μου, επειδή θα το δεις, εσύ αθέτησες αυτά που λέγαμε κλαίγοντας...».

Στη συνέχεια ακολούθησε ένας διάλογος, που έκανε τη συμπαρουσιάστριά του, Μαριάντα Πιερίδη, να «παγώσει».

Τριαντάφυλλος: «Σάκη πήρες το All Star και αν θυμάσαι, είχαμε βγάλει κι ένα τραγούδι, γιατί ήξερα ότι θα το πάρεις. Λες εγώ να μην ήξερα ότι θα το έπαιρνες εσύ;».

Μ. Πιερίδη: «Τι τραγούδι είχατε βγάλει; Είχατε βγάλει τραγούδι; Γιατί εγώ δεν τα παρακολούθησα...».

Τριαντάφυλλος: «Όταν έφευγε για το All Star, του είχα πει ότι "Δεν βάλανε μυαλό, δεν βάλανε μυαλό, π… το 21, π… και εδώ"... Πίτσα το 21, πίτσα κι εδώ! Την πίτσα την τρως;».

Μαριάντα Πιερίδη: «Εγώ φταίω που ρωτάω!».