Breaking News

Τριαντάφυλλος για Κατσούλη - Μαριαλένα: «Τους αγαπώ και το ξέρουν - Ο Σάκης θα της κάνει πρόταση γάμου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον Σάκη Κατσούλη και τη σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αναφέρθηκε ο Τριαντάφυλλος στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes».

Ο Σάκης Κατσούλης - που νίκησε στον τελικό του All Star - και ο Τριαντάφυλλος είχαν γίνει φίλοι στο Survivor του 2021. Όταν ο Κατσούλης πήγε στο Survivor All Star, ο τραγουδιστής εκνευρίστηκε όταν είδε ότι ο φίλος του έκανε παρέα μέσα στο παιχνίδι με τον Γιώργο Κόρομι.

Ο Τριαντάφυλλος είπε την Παρασκευή (28/7) στην εκπομπή του Open: «Ό,τι και να λένε, τα παιδιά αυτά τα ξέρω πολύ καλά, πάντα θα μ' αγαπάνε και θα τους αγαπάω. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα, δεν ξέρω πότε θα μιλήσουμε...».

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Προχθές μου έστειλε ένα φιλαράκι ένα βίντεο στο Viber. Είδα τον Σάκη, τη Μαριαλένα και την Καρολίνα να χορεύουν και να τραγουδάνε και μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που είδα. Γενικά περνάνε πολύ καλά. Είναι σε φάση που μάλλον τώρα θα κάνει πρόταση ο Σάκης στη Μαριαλένα και θα γίνει ο γάμος. Έτσι πιστεύω εγώ, είναι έτοιμος να γίνει πατέρας...»

«Πρέπει να πω ότι, από το 2021, ο Σάκης μπήκε μέσα στο Survivor για τη Μαριαλένα και τη διεκδίκησε, επειδή την αγαπούσε. Ακόμα κι αν δεν έχουμε μιλήσει, να λέμε αλήθειες ότι ο Σάκης πραγματικά την αγαπά κι έχει δείξει τι έχει κάνει για τη Μαριαλένα. Τους αγαπώ, δεν το κρύβω και το ξέρουν και οι ίδιοι. Νομίζω ότι με αγαπάνε κι αυτοί, απλά έτυχε τώρα να γίνουν κάποια πράγματα που δεν άρεσαν σε μένα και δεν άρεσαν στα παιδιά... Από εκεί και πέρα εννοείται ότι τους αγαπώ και δεν κρατώ κακίες. Έχουμε περάσει πάρα πολλά με αυτά τα δύο παιδιά...», κατέληξε ο Τριαντάφυλλος.