Breaking News

Στο νοσοκομείο η Tori Kelly (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Tori Kelly φέρεται να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με 
θρόμβους αίματος, μετά την κατάρρευση της σε δείπνο το βράδυ της περασμένης Κυριακής (23/7).

Σύμφωνα με το People, που επικαλείται το TMZ, η 30χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός λιποθύμησε, καθώς ο χτύπος της καρδιάς της επιταχύνθηκε, ενώ ήταν έξω με φίλους της στο κέντρο του Λος Άντζελες, με πηγές να λένε στο ρεπορτάζ ότι ήταν «εκτός (αναίσθητη) για λίγο».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι φίλοι της Kelly τη μετέφεραν στη συνέχεια στο Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai για θεραπεία, όπου οι γιατροί βρήκαν θρόμβους αίματος γύρω από τους πνεύμονες και τα πόδια της.

Πηγές είπαν στο TMZ ότι η κατάσταση της Tori Kelly είναι «πραγματικά σοβαρή», καθώς φέρεται να είναι οριακά σε επαφή με το περιβάλλον, μιας και συνεχώς «χάνει και ανακτά τις αισθήσεις της».

Να σημειωθεί ότι ο εκπρόσωπος της τραγουδίστριας δεν απάντησε στο αίτημα του People για κάποιο σχόλιο.


Η Tori Kelly (Victoria Loren Kelly) κέρδισε για πρώτη φορά την προσοχή του κοινού ως έφηβη, όταν δημοσίευσε ένα βίντεο στο YouTube, ενώ συμμετείχε και στην ένατη σεζόν του American Idol το 2010.

Στη συνέχεια ξεκίνησε μια επιτυχημένη ποπ καριέρα, κυκλοφορώντας το 2015 το ντεμπούτο άλμπουμ της «Unbreakable Smile», το οποίο έφτασε στο Νο2 στο Billboard 200 chart στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σημείωσε επιτυχίες με τα τραγούδια «Nobody Love» και «Should've Been Us».

Το 2019, κέρδισε τα πρώτα της δύο βραβεία Grammy με το άλμπουμ «Hiding Place» και το τραγούδι «Never Alone».

Τον Μάρτιο του 2023, η Kelly κυκλοφόρησε το πρώτο της νέο single μετά από σχεδόν τρία χρόνια, το «Missin u».

Δισκογραφία: 

• Unbreakable Smile (2015)
• Hiding Place (2018)
• Inspired by True Events (2019)
• A Tori Kelly Christmas (2020)