Breaking News

Τέτα Καμπουρέλη: Η απάντησή της στον πρώην σύζυγό της, Βασίλη Γκουρούση - «Αν ήμουν ευτυχισμένη δε θα χώριζα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Τέτα Καμπουρέλη απάντησε άμεσα στις δηλώσεις που έκανε ο πρώην σύζυγός της, Βασίλης Γκουρούσης.

Με αφορμή τις πρώτες κοινές φωτογραφίες της Τέτας Καμπουρέλη με τον νέο της σύντροφο, ο Βασίλης Γκουρούσης δήλωσε την Παρασκευή (21/7) στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes»:

«Στην Καισαριανή δεν μένουν. Αλλού μένουν. Καμία σχέση η Καισαριανή. Και σε αυτό ψέματα λένε; Μάλλον μένουν στο σπίτι αυτού του κυρίου που είναι κάπου στη Συγγρού... Έχουμε τρία παιδιά και τρία εγγόνια. Αυτό το fake, το ψεύτικο, το αρρωστημένο εμένα δεν με αντιπροσωπεύει... Σας το λέω υπεύθυνα, ότι είναι ψεύτικο πράγμα, το οποίο θα "σκάσει". Είναι ένα "μπαλόνι"... Να είναι ευτυχισμένοι, αλλά να με αφήσουν στην ησυχία μου. Έκανε τη σχέση της, είναι με τον άνθρωπό της, ας κάτσει εκεί που  είναι και να μην ασχολείται μαζί μου... Όταν ένας άνθρωπος λέει ότι είναι ευτυχισμένος, δεν παίρνει τηλέφωνο τον πρώην άνδρα της και του λέει ότι είμαι δυστυχισμένος. Καταλάβατε; Επειδή έχουμε τρία παιδιά και τρία εγγόνια δε θέλω να πω κάτι άλλο... Ήμασταν αγαπημένο ζευγάρι, τι πάει να πει αυτό; Μετά από την περιπέτεια που πέρασα, οι άνθρωποι που έμειναν δίπλα μου είναι κι εκείνοι που με αγαπούν πραγματικά».

Σύμφωνα με το «Καλοκαίρι Yes», σε επικοινωνία που είχε στη συνέχεια με το okmag.gr, η Τέτα Καμπουρέλη σημείωσε:

«Όπως έχω επανειλημμένα απαντήσει σε συναφείς ερωτήσεις, η μοναδική επικοινωνία που έχω με τον κύριο Γκουρούση είναι για τα κοινά περιουσιακά μας στοιχεία. Αν ήμουν ευτυχισμένη στον γάμο μου με τον κύριο Γκουρούση δε θα χώριζα. Αν ο ίδιος είναι δυστυχισμένος που είμαι ευτυχισμένη δεν μπορώ να κάνω κάτι. Είμαι σε σχέση με έναν εξαιρετικό άνθρωπο που με προσέχει και τον προσέχω. Όσον αφορά αυτό που είπε πώς μετά την περιπέτεια με την φυλακή κατάλαβε ποιοι τον αγαπάνε, θα πω πως ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος».

Κατόπιν μίλησε στην εκπομπή ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ!, Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος τόνισε, μεταξύ άλλων: «Νομίζω ότι αυτή η "κόντρα", δυστυχώς, θα έχει και συνέχεια...».

Δείτε τα σχετικά βίντεο.