Breaking News

Survivor: Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις της Σταυρούλας Χρυσαειδή - Η συμφωνία με τον Μάριο, o Βασάλος και ο Κατσούλης (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το  «Πρωινό μας» παρουσίασε την Τρίτη (4/7) τις πρώτες δηλώσεις που έκανε από τον Άγιο Δομίνικο η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία αποχώρησε πρόσφατα από το Survivor All Star. Η Σταυρούλα είπε στην Κατερίνα Νινιού:

«Εσείς καταλάβατε τι έχω κάνει; Γιατί ούτε εγώ έχω καταλάβει τι έχει γίνει. Σίγουρα αισθάνθηκαν απειλή (επειδή ήμουν δυνατή παίκτρια) και ο Νίκος Μπάρτζης ήταν ο μόνος που μου το είπε... Του βγάζω το καπέλο του Νίκου γιατί ήταν ο μόνος που ήρθε ντόμπρα και μου το είπε. Ο Νίκος ό,τι έκανε το έλεγε και μπροστά μου. Οι άλλοι τα έκαναν από πίσω μου και με έβριζαν από πίσω.

Ο Μάριος πήρε το μπλε χρώμα που ήθελε, του άφησα τη Στέλλα που ήθελε. Είχαμε κάνει μια συμφωνία που ο Μάριος δεν τήρησε και μετά βγήκε από πάνω... Τι φοβόταν ο Μάριος; Ότι θα τον ψηφίσω και γι' αυτό εναντιώθηκε σε μένα;

Για ποιο λόγο προσπαθούσαν να βγάλουν ένα love story με τον Κωνσταντίνο Βασάλο - και οι παίκτες και απ' έξω - δεν έχω καταλάβει... Το είπαν η Μελίνα και η Μαριαλένα, που... μου έχουν ιδιαίτερη "συμπάθεια". Όταν κάποιος δεν σε συμπαθεί, μπορεί να σε διαβάλλει όπως θέλει. Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει η Μαριαλένα μαζί μου, παίζει να έχω ανταλλάξει δέκα κουβέντες μαζί της. Προφανώς την ενοχλούσε από όταν τη μάτσαρα και δεν έφερνε νίκες...

Πότε πρόλαβα να εpωτευτώ; Δεν ισχύει ότι εκμυστηρεύτηκα στον Στέλιο Χανταμπάκη πως είμαι εpωτευμένη με τον Βασάλο και ότι ο Χανταμπάκης το είπε στους άλλους. Βγήκε ο Στέλιος να πει ότι του είπα κάτι; Δε νομίζω! Τον Στέλιο τον υπεραγαπώ κι έχουμε τέλεια σχέση...

Δε νομίζω ότι έχω έπαρση και έλλειψη παιδείας, όπως είπαν ο Σάκης και η Μαριαλένα. Πολλές φορές - και θα το πω - που κερδίζαμε έπαθλο στη μπλε ομάδα, είχα καταφέρει να φέρω φαγητό στην... κόκκινη ομάδα... που έλεγαν ότι πεινούσαν συνέχεια εκείνο το διάστημα. Οπότε δε νομίζω ότι έχω έλλειψη παιδείας.

Ο Σάκης με αυτό που έκανε (στρατηγική για να πάει η Μαριαλένα στο Γαλάτσι) μπορεί να έβαλε τρικλοποδιά στον εαυτό του. Ωστόσο αγωνιστικά, από τους παίκτες που συνεχίζουν, είναι ο μόνος που αξίζει να το πάρει. Αλλά εγώ πιστεύω ότι θα το πάρει ο Μπάρτζης, έχω αυτή την προαίσθηση...».