Breaking News

Super Κική: «Μετάνιωσα που μίλησα για τη φυλακή γιατί η ζωή μου άλλαξε σε μια μέρα χωρίς να το περιμένω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Γιώργο Λιάγκα και τη Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε η Super Κική, η οποία μίλησε και για την αποκάλυψη που είχε κάνει στο παρελθόν ότι πήγε στη φυλακή. Συγκεκριμένα, δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes»:

«Όταν συνεργάστηκα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έμαθα τον... πραγματικό κόσμο της τηλεόρασης... Είμαι η αγαπημένη του Γιώργου Λιάγκα. Αν ποτέ χρειαστεί να μιλήσω μαζί του στο τηλέφωνο, θα είναι για σοβαρό λόγο. Αν ήταν να συνεργαστώ με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ή τον Γιώργο Λιάγκα, θα επέλεγα τον Γρηγόρη.

Δε θα πήγαινα ποτέ σε πάνελ πρωινής εκπομπής γιατί εγώ θεωρώ ότι η κωμωδία χρειάζεται ελευθερία, σε αυτές τις εκπομπές σου βάζουν το "μαχαίρι" στον λαιμό. Να πάω εγώ εκεί να πνιγώ και να πάρω κι άλλα ψυχοφάρμακα; Όχι, δε θέλω...

Όταν μίλησα για το ό,τι έχω πάει φυλακή και το μετάνιωσα και όχι... Μετάνιωσα γιατί η ζωή μου άλλαξε σε μια μέρα χωρίς να το περιμένω. Ξύπνησα την άλλη μέρα και η ζωή μου δεν ήταν ίδια, αλλά εγώ δεν το περίμενα.

Υπήρχε λόγος που το έκανα... Είχε γίνει τότε το περιστατικό με τη Ζήνα Κουτσελίνη και είχαν πέσει όλοι να με φάνε... Τότε τελείωνε η σύμβασή μου από τον Γρηγόρη και σκεφτόμουν ότι θα με έδιωχνε αναγκαστικά. Οι πρωινατζούδες είχαν βγει με τα "μαχαίρια" και μου έριχναν το φταίξιμο στο περιστατικό με την Κουτσελίνη. Και έφταιγα και δεν έφταιγα, αλλά δεν το περίμενα, μου ήρθε "ουρανοκατέβατο" αυτό που έγινε. 

Σκέφτηκα ότι κάτι πρέπει να κάνω για να σώσω την καριέρα μου, οπότε βγήκα και μίλησα για τη φυλακή... Δεν ήθελα να δουλέψω στην τηλεόραση, αλλά αν έφευγα τότε από την τηλεόραση, θα έμενα άνεργη εφ' όρου ζωής. Βγαίνω, ξεγuμvώνομαι και παίρνω όλη την αποδοχή του κόσμου, αλλά σε υπερβολικό βαθμό...».