Breaking News

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Αποχωρώ από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου - Δεν ξέρω τι θα κάνω τη νέα σεζόν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα του «Καλοκαίρι Yes» μίλησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος αποχωρεί από την εκπομπή «Super Κατερίνα», που έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν την περασμένη Παρασκευή (7/7). Ο γνωστός δημοσιογράφος είπε στη Σοφία Μανουσακίδου:

«Είναι μοναδικός ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Τον αγαπώ και τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν μεγάλη μου τιμή που δούλεψα μαζί του. Τον αγαπώ ως φίλο και ως μπαμπά, με την καλή έννοια.

Έχω μέσα στην καρδιά μου την Κατερίνα, τον Θέμη, τον Νίκο Κοκλώνη και όλα τα παιδιά. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είναι ένα παιδί μάλαμα. Θα μου λείψεις Γρηγοράκο...

Ειλικρινά, τώρα που μιλάμε, δεν έχω μιλήσει με κανένα κανάλι αναλυτικά, επί της ουσίας... Θα διαβάσετε κι άλλα... Εγώ φεύγω, αποχωρώ με μια γενναιότητα, χωρίς να έχω κάνει καμία καβάτζα. Ενώ ολοκλήρωσα, όποιος πιστεύω ότι κάτι μπορεί να μου προσφέρει, που να είναι εξέλιξη και να μου αρέσει, είμαι εδώ να το συζητήσω. Δεν έχω πιάσει, όμως, το άλλο κλαδί, αφήνοντας το συγκεκριμένο πίσω. Γιατί αυτό δεν ήταν ένα απλό κλαδί, κάναμε πρωταθλητισμό. Ήταν πολύ ωραία η εμπειρία και το συναίσθημα.

Έχουν γραφτεί πολλά (σ.σ. ότι θα είναι την επόμενη σεζόν στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη) και θα γραφτούν κι άλλα. Αν υπάρχει πρόθεση από κάποιο κανάλι - ή κάποια κανάλια - να συζητήσουμε, αυτό είναι τιμητικό...».