Breaking News

Προς αναβολή η τελετή απονομής των βραβείων Emmy, λόγω της απεργίας στο Χόλιγουντ (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η ετήσια τελετή για τα βραβεία Emmy 2023 αναμένεται να ματαιωθεί προσωρινά, καθώς θα μεταφερθεί για τις αρχές της επόμενης χρονιάς, λόγω της απεργίας των σεναριογράφων και των ηθοποιών στο Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με το People, η φετινή 75η ετήσια τελετή απονομής των βραβείων Emmy - η οποία επρόκειτο να μεταδοθεί ζωντανά στο Fox, στις 18 Σεπτεμβρίου, από το Microsoft Theatre στο Λος Άντζελες - αναβλήθηκε, καθώς συνεχίζεται η δράση των συνδικάτων, συμπεριλαμβανομένης της απεργίας των Αμερικανών Σεναριογράφων (Writers Guild of America) και των ηθοποιών του Χόλιγουντ (Screen Actors Guild - American Federation of Television and Radio Artists)...

Το ίδιο ισχύει και για τα Emmy Δημιουργικών Τεχνών, που ήταν αρχικά προγραμματισμένα για τις 9 και 10 Σεπτεμβρίου.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, δεν έχουν ανακοινωθεί νέες ημερομηνίες. Ωστόσο, ένα άτομο που γνωρίζει τα σχέδια της διοργάνωσης, είπε στους Los Angeles Times πως το Fox αναμένεται να ανακοινώσει ότι η τελετή θα επαναπρογραμματιστεί για τον Ιανουάριο του 2024. 

Νωρίτερα, το Variety ανέφερε, επίσης, ότι το Fox στόχευε να μεταφέρει την τελετή σε μια νέα ημερομηνία μέσα στον Ιανουάριο του 2024.