Breaking News

Ο Mick Jagger έγινε 80 ετών (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Mick Jagger έγινε 80 ετών και εξακολουθεί να ροκάρει. Ο frontman των Rolling Stones γιόρτασε τα γενέθλιά του την Τετάρτη 26 Ιουλίου.

Ο μακροχρόνιος φίλος του, κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος, Keith Richards, ανέβασε ένα γλυκό βίντεο στο Twitter, που τον δείχνει να παίζει πιάνο.

«Γεια σου Mick... Μακάρι να συνεχίσουμε να το λέμε αυτό ο ένας στον άλλο. Χρόνια πολλά Mick, να έχεις άλλον έναν καλό χρόνο. Πάρε με ένα τηλέφωνο και πες μου πώς είναι», είπε ο  Keith Richards.


Ο άλλος κιθαρίστας των Rolling Stones, ο Ronnie Wood, έστειλε τις ευχές του στον Mick Jagger, ενώ δημοσίευσε μία σειρά από κοινές τους φωτογραφίες.


Η Diane von Furstenberg, μια Βελγίδα σχεδιάστρια μόδας και μακροχρόνια φίλη του Jagger, έγραψε στο Instagram:

«80 χρόνια περιπέτειες, μουσική, αγάπη, παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα… τιμώντας τη ζωή κάθε στιγμή και εμπνέοντας γενιές! Απόλαυσε τη μέρα, τη χρονιά, τη ζωή! (Η πρώτη φωτογραφία τραβήχτηκε στο Λονδίνο το 1980 νομίζω… κόκκινο πάρτι… η δεύτερη πέρυσι!) Σ' αγαπώ παλιέ μου φίλε!».


«Χρόνια πολλά για τα 80α γενέθλια στον μοναδικό Mick Jagger. Γίνεσαι μόνο νεότερος. Αγάπη και σεβασμό αδερφέ», έγραψε από την πλευρά του ο Lenny Kravitz.


Δείτε το βίντεο.