Breaking News

Ο Jamie Foxx «σπάει» τη σιωπή του για την περιπέτεια της υγείας του - «Πήγα στην κόλαση και επέστρεψα» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε βίντεο, που ανέβασε στο Instagram, ο Jamie Foxx μιλά για πρώτη φορά για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Περίπου στις 8 το πρωί του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας), ο 55χρονος Αμερικανός ηθοποιός μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram, ευχαριστώντας τους θαυμαστές του για τις προσευχές τους, καθώς αναρρώνει από ένα «επείγον ιατρικό περιστατικό», που συνέβη στις 11 Απριλίου 2023, ενώ βρισκόταν στην Ατλάντα για τα γυρίσματα της ταινίας «Back in Action»...

Όπως αναφέρει το People, o Jamie Foxx είπε για την υποστήριξη των θαυμαστών του: «Δεν μπορώ καν να σας περιγράψω πόσο μακριά με πήγε και πώς με επανέφερε», προσθέτοντας: «Πέρασα κάτι που πίστευα ότι δε θα περνούσα ποτέ».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είπε πως ξέρει ότι πολλοί άνθρωποι περιμένουν ενημέρωση για την κατάστασή του, σημειώνοντας: «για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, απλά δεν ήθελα να με δείτε έτσι».

«Θέλω να με βλέπετε να γελάω, να περνάω καλά, να κάνω πάρτι, να κάνω ένα αστείο, να κάνω μια ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή. Δεν ήθελα να με βλέπετε με σωλήνες να τρέχουν από μέσα μου και να προσπαθώ να καταλάβω αν θα τα καταφέρω», τόνισε ο Jamie Foxx.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι η αδερφή του Deidra Dixon και η κόρη του Corinne του έσωσαν τη ζωή, ενώ ευχαρίστησε τον Θεό και τους «σπουδαίους γιατρούς» που τον περιέθαλψαν.

«Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο υπέροχο είναι να έχεις την οικογένειά σου να σε βοηθάει με τέτοιο τρόπο - και όλοι ξέρετε ότι αυτό το κράτησαν ερμητικά κλειστό, δεν άφησαν τίποτα να βγει έξω. Με προστάτευσαν. Και εύχομαι αυτό να το έχουν όλοι σε τέτοιες στιγμές», σημείωσε ο Jamie Foxx .

Επίσης, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να διαλύσει τις φήμες σχετικά με την υγεία του, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Τώρα, ξέρετε, με το να είσαι σιωπηλός μερικές φορές τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο. Οι άνθρωποι λένε τι έχω, κάποιοι είπαν ότι ήμουν τυφλός, αλλά όπως μπορείτε να δείτε... τα μάτια λειτουργούν μια χαρά. Είπαν ότι είμαι παράλυτος - δεν είμαι παράλυτος».

«Αλλά το ξεπέρασα... Πήγα στην κόλαση και επέστρεψα... Και ο δρόμος μου προς την ανάρρωση είχε και μερικές "λακκούβες". Αλλά επιστρέφω. Και είμαι σε θέση να δουλέψω», πρόσθεσε ο Jamie Foxx.

Ο ηθοποιός είπε συγκινημένος ότι εκτιμά όλη την αγάπη που πήρε σε όλη τη διάρκεια της κατάστασης που αντιμετώπισε.

«Ξέρω ότι μιλούν για ανθρώπους που κλαίνε σε βίντεο. Μπορείς να τραβήξεις δεύτερη λήψη... Εγώ δε θα κάνω δεύτερη λήψη. Είναι αυτό που είναι. Αν με βλέπεις από εδώ και στο εξής και κάθε τόσο ξεσπάω σε κλάματα, είναι επειδή ήταν δύσκολο, φίλε. Ήμουν άρρωστος, φίλε... Όμως, όπως είπα, θέλω απλώς να με θυμάστε για τα αστεία που κάνω, τις ταινίες που κάνω - μερικές από αυτές καλές, άλλες όχι - και τα τραγούδια που τραγουδάω... Είμαι εδώ στη γη λόγω μερικών σπουδαίων ανθρώπων. Είμαι εδώ στη γη λόγω του Θεού, φίλε», είπε ο Jamie Foxx και κατέληξε: «Είμαι στο δρόμο της επιστροφής...».