Breaking News

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: «Εισβάλει» στη ζωή του Μηνά - «Θα τον κάνω να ξεχαστεί» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τον θάνατο της αγαπημένης Βουλίτσας, «εισβάλει» στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» για να βρεθεί κοντά στον Μηνά.

Πριν λίγο καιρό, η Ελένη Κοκκίδου είπε και επίσημα «αντίο» στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», μετά από δέκα χρόνια. Ο θάνατος της τηλεοπτικής Βούλας συγκλόνισε τους τηλεθεατές όπως και τον αγαπημένο της Μηνά...

Μεταξύ των αλλαγών στη ζωή του Μηνά (Αντώνης Αντωνίου) θα είναι και η «εισβολή» του Κώστα Φραγκολιά στην καθημερινότητά του. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε για τον ρόλο του στο περιοδικό 7 Μέρες TV και τη δημοσιογράφο Χρύσα Παχούμη.

• Με πολλές ανατροπές, αφίξεις και αποχωρήσεις έρχεται για 11η σεζόν η θρυλική «Μουρμούρα» κι εσείς ως τρελός ποιητής τα βρίσκετε με τον Μηνά;

«Ο ποιητής που υποδύομαι έχει και ποδοσφαιρικές ανησυχίες. Με τον κύριο Μηνά, λοιπόν, έχουν κοινό σημείο ενδιαφέροντος».

• Ειδικά τώρα που είναι χήρος και νιώθει μοναξιά;

«Θα τον κάνω να ξεχαστεί. Δεν ξέρω μήπως τον στενοχωρώ κιόλας, γιατί τα ποδοσφαιρικά μας ενδιαφέροντα είναι διαφορετικά στις ομάδες!».

• Θα τη βρείτε τη χρυσή τομή…

«Φαντάζομαι πως ναι».

• Ενδέκατη τηλεοπτική σεζόν και η ευχή σας;

«Προφανώς, να τα χιλιάσει, όχι απλώς να τα εκατοστήσει. Έχει μια δυναμική, φανατικό κοινό και μεγαλώνουμε όλοι μαζί της».

Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι από τη σεζόν 2020-2021, όταν ο Κώστας Φραγκολιάς είχε κάνει guest εμφάνιση στη σειρά του Alpha.