Breaking News

Mikala Jones: Έχασε τη ζωή του ο 44χρονος επαγγελματίας σέρφερ - Συγκινεί η ανάρτηση της κόρης του (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Mikala Jones, ένας επαγγελματίας σέρφερ από τη Χαβάη, πέθανε σε ηλικία 44 ετών, μετά από ένα τραγικό ατύχημα στο σέρφινγκ.

Σύμφωνα με το People, που επικαλείται το Surfline, ο Mikala Jones μετακόμισε από τη Χαβάη στην Ινδονησία πριν από χρόνια. Τις τελευταίες ημέρες διέμενε με την οικογένειά του στο Awera Resort, στη Βόρεια Sipora της Ινδονησίας.

Το ατύχημα συνέβη το πρωί της περασμένης Κυριακής (9/7), όταν έκανε σερφ κατά μήκος της ακτής των νησιών Mentawai. Ένα πτερύγιο σανίδας του σερφ έκοψε τη μηριαία αρτηρία του, προκαλώντας ένα τραύμα 10 εκατοστών στο εσωτερικό της αριστερής βουβωνικής χώρας του. Ο Mikala Jones μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η κόρη του, Isabella, έκανε στο Instagram μία συγκινητική ανάρτηση, στην οποία δημοσίευσε μία σειρά από κοινές τους φωτογραφίες, από την παιδική της ηλικία αλλά και πρόσφατες. Στη λεζάντα έγραψε:

«Είμαι σε τόση δυσπιστία αυτή τη στιγμή, αυτό δεν φαίνεται αληθινό. Σ' αγαπώ τόσο πολύ μπαμπά και εύχομαι να μπορούσα να σε πάρω μια τελευταία αγκαλιά. Μακάρι να μπορούσα να σου πω ξανά πόσο σε αγαπώ και σε ευχαριστώ που είσαι ο καλύτερος μπαμπάς. Μακάρι να ήσουν ακόμα εδώ μαζί μας, δεν έπρεπε να φύγεις. Είναι πολύ νωρίς. Ξέρω ότι είσαι σε ένα καλό μέρος τώρα, με τη nana vi και τους φίλους σου. Μακάρι να μην είχε συμβεί ποτέ αυτό και να μπορούσαμε να ξυπνήσουμε και να πάμε μαζί για σερφ αύριο το πρωί.

Δεν είμαι σίγουρη πώς να το εκφράσω αυτό με λόγια, αλλά ο πατέρας μου είχε ένα άσχημο ατύχημα στο σερφ και δεν τα κατάφερε. Είμαι χαρούμενη που έκανε αυτό που αγαπούσε περισσότερο.

Η ζωή δε θα είναι ποτέ η ίδια χωρίς εσένα. Μου λείπεις τόσο πολύ, θα έκανα τα πάντα για να ζήσω άλλη μια στιγμή, ακόμα κι αν τσακωνόμασταν και μετά γελούσαμε. Ευχαριστώ που μου δίδαξες τόσα πολλά μαθήματα ζωής και ήσουν πάντα εκεί για μένα. Μακάρι να ήσουν ακόμα εδώ μαζί μας αυτή τη στιγμή. Πάντα θα σε σκέφτομαι μπαμπά. Σ' αγαπώ τόσο πολύ, σε ευχαριστώ για όλα. Πέτα ψηλά, είσαι ένας θρύλος».