Breaking News

Μαρία Μενούνος: Συγκινεί η ανάρτηση για την κόρη της - «Ήρθε την ώρα που ο Θεός ήθελε για μας» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαρία Μενούνος και ο Keven Undergaro πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε ανάρτηση στο Instagram, δημοσιεύοντας μία οικογενειακή φωτογραφία, στην οποία ποζάρει και ο πατέρας της.

Η Μαρία Μενούνος και ο αγαπημένος της Keven Undergaro είχαν παντρευτεί το 2018 στον Άκοβο Αρκαδίας, χωριό του πατέρα της Ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας. Το ζευγάρι απέκτησε - μέσω παρένθετης μητέρας - ένα κoριτσάκι, την Αθηνά Αλεξάνδρα, που ήρθε στον κόσμο τον περασμένο μήνα και συγκεκριμένα στις 23 Ιουνίου.

Η 45χρονη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο Us Weekly, όπου εξομολογήθηκε ότι το 10χρονο ταξίδι της για τη μητρότητα ήταν μακρύ και δύσκολο. «Ήταν η πιο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής μου. Ο γιατρός την άρπαξε κυριολεκτικά και την οδήγησε πάνω μου. Κάθισα μαζί της στο στήθoς μου και ο Keven κι εγώ κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον σαν... "Ω, Θεέ μου". Ήταν απλώς σκέτη χαρά», δήλωσε στο Us Weekly.

Η Μαρία Μενούνος δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία κρατάει στην αγκαλιά της την κορούλα της. Μαζί της ποζάρει και ο σύζυγός της, όπως και ο πατέρας της, που είναι πλέον ευτυχισμένος παππούς. Στη λεζάντα έγραψε:

«Η αγαπημένη μου φωτογραφία. Η μαμά (σ.σ. πέθανε πριν δύο χρόνια) και ο μπαμπάς μου μας παρακαλούσαν εδώ και χρόνια. Στην αρχή, ήμουν πολύ απασχολημένη με την καριέρα μου και τα σκυλιά μου ήταν τα παιδιά μου και φρόντιζα επίσης τους γονείς μου. Ήμουν γεμάτη. Δεν υπήρχε χώρος να χωρέσει ένα παιδί. 

Οι κύκλοι εξωσωματικής γονιμοποίησης μπήκαν στο παιχνίδι αφού η υπογονιμότητα ήταν ξεκάθαρη. Στη συνέχεια, η ζωή άλλαξε με τους όγκους του εγκεφάλου για μένα και τη μητέρα μου. Τα πράγματα επιβραδύνθηκαν λίγο. Συνεχίσαμε να προσπαθούμε, αλλά η ώρα προφανώς δεν ήταν κατάλληλη.

Ο Θεός είχε ένα σχέδιο. Πάντα λέω υπομονή και πίστη. Η Αθηνά ήρθε την ώρα που ο Θεός ήθελε για μας. Και ο παππούς δε θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος. Και τον λατρεύει. Είναι το αγαπημένο μου πράγμα που βλέπω τώρα. Ο μπαμπάς μου και η κόρη μου! Σας αγαπάμε όλους και σας ευχαριστούμε για όλη την αγάπη που μας στέλνετε. Είμαστε τόσο ευγνώμονες!»