Breaking News

Μαρία Μενούνος: Εξόρμηση στο Beverly Hills με τον σύζυγό της και τη νεογέννητη κορούλα τους (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την πιο ευτυχισμένη περίοδο στην προσωπική της ζωή διανύει η Μαρία Μενούνος, η οποία πραγματοποίησε και το πρώτο ταξίδι με τον σύζυγό της και τη νεογέννητη κορούλα τους.

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της Keven Undergaro έγιναν γονείς μέσω παρένθετης μητέρας. Η νεογέννητη κορούλα τους Αθηνά - Αλεξάνδρα ήρθε στον κόσμο τον περασμένο μήνα και συγκεκριμένα στις 23 Ιουνίου.

Η 45χρονη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια δήλωσε πρόσφατα στο Us Weekly: «Ήταν η πιο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής μου. Ο γιατρός την άρπαξε κυριολεκτικά και την οδήγησε πάνω μου. Κάθισα μαζί της στο στήθoς μου και ο Keven κι εγώ κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον σαν... "Ω, Θεέ μου". Ήταν απλώς σκέτη χαρά».

Η οικογένεια βρέθηκε στο Beverly Hills, όπου η μικρή συνάντησε τον παππού της και πατέρα της Μαρίας Μενούνος.


Σε ανάρτησή της στο Instagram, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία και ένα βίντεο. «Η πρώτη μας εξόρμηση, εκτός από ραντεβού στον γιατρό! Πήραμε την Αθηνά στο Beverly Hills για να υποβάλει την αίτηση διαβατηρίου της και να γευματίσουμε στο Avra! Τόσο ωραία μέρα. Ο παππούς της είναι υπερκολλημένος πάνω της τώρα. Είναι το πιο χαριτωμένο πράγμα», έγραψε στη λεζάντα.