Breaking News

Μαρία Ιωαννίδου: «Η Αλίκη δεν δεχόταν στο πλάι της λαμπερές γυναίκες - Με έβαψε μελαχρινή ενώ ήμουν καστανόξανθη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Δύο στη 1» της ΕΡΤ. Η γνωστή ηθοποιός είπε στη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου:

«Δεν μπορούσε άλλη όμορφη γυναίκα δίπλα στην Αλίκη... Εγώ έπαιξα στο "Πιο λαμπρό αστέρι" και μου έβαλε η μαμά μου ένα χρυσό φουστάνι και... μου το έβγαλε η Αλίκη. Πήγε στον Καραγιάννη που ήταν φίλοι και είπε "Έχω πει πως άλλη φορά δε θα μου φέρετε κoριτσάκια που να μοιάζουν σε μένα ή να είναι σαν εμένα! Να είναι απλά, να είναι έτσι, να είναι αλλιώς, όπως σας έχω πει". Κι εγώ έβαλα τα κλάματα.

Η Αλίκη δεν δεχόταν στο πλάι της - το βλέπετε και στις ταινίες -, ως συμπρωταγωνίστριες, λαμπερές γυναίκες. Εγώ δεν ήμουν όμως γυναίκα, ήμουν κoρίτσι ακόμα. Παρόλα αυτά "κλωτσούσε" η Αλίκη. Με αγαπούσε η Αλίκη, με έβαλε στην ταινία να παίξω την αρραβωνιαστικιά του Παπαμιχαήλ, αλλά γενικώς δεν της πήγαινε πολύ όλο αυτό... Με έβαψε κιόλας μελαχρινή, ενώ εγώ ήμουν καστανόξανθη! Είπε "Αν θέλετε να παίξει στην ταινία, θα είναι μελαχρινή"...

Η Ρένα Βλαχοπούλου δεν τα είχε αυτά, απλά με καρπάζωνε συνέχεια γιατί ήμουν παιδί... Μια μέρα που ξέχασα τις τσίχλες, με έβαλε να πάω τρία τετράγωνα, μισή ώρα δρόμο, για να αγοράσω τσιχλόφουσκες από το περίπτερο. Το έκανα, αλλά μετά η σκηνή δεν έγινε γιατί είχα τόσο τρακ με τη Ρένα, που έκανα μία τσιχλόφουσκα και πασαλείφτηκα ολόκληρη! Κόλλησαν τα μαλλιά, τα πάντα...».