Breaking News

Μαρία Ηλιάκη για Νίκο Μουτσινά: «Έχει γίνει κάτι που με έχει πληγώσει, προφανώς κι εκείνον...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την προσωπική της ζωή και τα επαγγελματικά της μίλησε η Μαρία Ηλιάκη, η οποία ήταν καλεσμένη στο Πρωινό.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο γυναικολόγος Στέλιος Μανουσάκης είχαν καλωσορίσει στη ζωή την κορούλα τους, Κατερίνα, στα τέλη Μαΐου του 2021. Η γνωστή παρουσιάστρια είχε γεννήσει στην κλινική που εργαζόταν ο σύντροφός της στη Ζυρίχη. το ζευγάρι επέστρεψε πλέον μόνιμα στην Ελλάδα.

«Με τον Στέλιο έχουμε κάνει σύμφωνο σύμφωνο συμβίωσης, το κάναμε λίγο μετά τη γέννηση της κόρης μας. Το σκεφτόμαστε να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο, το θέλουμε. Μου είχε κάνει πρόταση γάμου όταν ήμασταν στην Ελβετία, μία μέρα που περπατούσαμε στον δρόμο. Τις προηγούμενες ημέρες του είχα πει με χιούμορ ότι δεν μου έκανε πρόταση γάμου...», είπε στον Γιώργο Λιάγκα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η συζήτηση έφτασε στον πρώην συνεργάτη και φίλο της Νίκο Μουτσινά.

Ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε: «Δεν έχω καταλάβει πραγματικά, ούτε έχω πληροφορία, ούτε ξέρω τι έχει γίνει με εσένα και τον Νίκο ή αν έχει γίνει κάτι... Ωστόσο, προφανώς έχει γίνει κάτι που σε έχει πειράξει».

«Μάλλον και τους δυο μας έχει γίνει κάτι που μας έχει πειράξει, αλλά επειδή είμαι εγώ εδώ θα μιλήσω για μένα. Ναι... Ο Νίκος είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και της επαγγελματικής και της προσωπικής, οπότε το να αφήνουμε υπονοούμενα είναι κάπως σαν να μειώνουμε τη σημαντικότητα της σχέσης μας. Σίγουρα έχει γίνει κάτι που με έχει πληγώσει, όχι πειράξει, προφανώς κι εκείνον, ανθρώπινα. Θέλω να πιστεύω ότι, αν η σχέση ήταν τόσο δυνατή, κάποια στιγμή θα τα βρούμε... Δε νομίζω ότι κρατάμε κακία ο ένας στον άλλον, απλά τα έφερε έτσι η ζωή...», απάντησε η Μαρία Ηλιάκη.

Και πρόσθεσε: «Δεν τον κάλεσα στη βάφτιση γιατί θεώρησα ότι θα ήταν λίγο άβολο και για τους δυο μας. Έχουμε να βρεθούμε πολλά χρόνια από κοντά. Δηλαδή, τι θα του έλεγα; Μια πρόσκληση, έλα στη βάφτιση; Δε θα ήταν ωραίο... Δεν ξέρω αν θα δούλευα ξανά μαζί του. Ποτέ μη λες ποτέ...».