Breaking News

Margot Robbie: Λαμπερή εμφάνιση στο Λονδίνο στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Barbie» (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Λαμπερή εμφάνιση πραγματοποίησε η Margot Robbie στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Barbie» στο Λονδίνο.

Η Margot Robbie είναι η Barbie στην ομώνυμη ταινία, που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου 2023, σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο. Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει μία μέρα νωρίτερα (20 Ιουλίου).

Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο έγινε την Τετάρτη (12/7). Η 33χρονη Αυστραλή ηθοποιός εντυπωσίασε, φορώντας ένα ροζ φόρεμα. Στο πλευρό της ήταν και ο συμπρωταγωνιστής της, ο 42χρονος Ryan Gosling, ο οποίος υποδύεται τον Ken.



Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια Dua Lipa, η Nicola Coughlan, η Emma Mackey, ο Simu Liu, ο Will Ferrell κ.α.

Η Dua Lipa, η οποία υποδύεται επίσης μια από τις Barbies, θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου το «Barbie: The Album», που είναι το άλμπουμ soundtrack για την ταινία. Πριν λίγο καιρό, στις 25 Μαΐου, έδωσε μία «γεύση» με το τραγούδι «Dance The Night», το οποίο είναι το βασικό single.


Την ταινία - που έχει προϋπολογισμό 100 εκατομμυρίων δολαρίων - σκηνοθέτησε η Greta Gerwig, η οποία υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Noah Baumbach.

Παίζουν: Ryan Gosling, Margot Robbie, Kate McKinnon, Helen Mirren, John Cena, Ariana Greenblatt, Will Ferrell, Emma Mackey, Dua Lipa, Ritu Arya, Michael Cera, Nicola Coughlan, Simu Liu, America Ferrera, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir κ.α.



Φωτογραφίες από: Daily Mail