Breaking News

Μανώλης Μαυροματάκης για την τραvς ηθοποιό που θα παίξει στην Επίδαυρο: «Μου φαίνεται κανονικό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» έκανε ο Μανώλης Μαυροματάκης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Αίας».

Ο Μανώλης Μαυροματάκης, που είχε πρωταγωνιστήσει στις σειρές «Ταμάμ» και «Παρουσιάστε!» του ANT1, δήλωσε στην εκπομπή του Open:

«Έχω συζητήσει για να κάνω τηλεόραση τη νέα σεζόν, αλλά όχι για κάτι μεγάλο. Δε θέλω να κάνω τηλεόραση κάθε χρόνο, είναι δύσκολο πράγμα.  Είναι χρονοβόρο και προτιμώ να κάνω κάτι επιλεκτικά και κατά διαστήματα, όχι συνέχεια...». 

Όταν ρωτήθηκε για την παράσταση «Σφήκες» του Αριστοφάνη, στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, σε ελεύθερη διασκευή και σκηνοθεσία της Λένας Κιτσοπούλου, ο γνωστός ηθοποιός απάντησε:

«Είμαι εναντίον των κατηγοριών. Ένας καλλιτέχνης μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και μετά κρίνεται από το αποτέλεσμα. Μπορεί να σ' αρέσει ή όχι... Δεν πιστεύω ότι οι αρχαίοι τραγικοί πρέπει να αποδίδονται με έναν κλασικό τρόπο. Και ποιος είναι αυτός ο τρόπος; Ξέρουμε πώς έπαιζαν τότε;».

Επίσης, ρωτήθηκε για τη συμμετοχή της τραvς ηθοποιού και χορογράφου, Φένιας Αποστόλου, στην παράσταση «Φιλοκτήτης», στο μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου (28 και 29 Ιουλίου).

«Είμαστε σε μια εποχή της συμπερίληψης. Μου φαίνεται πολύ καλό, θα μου φαινόταν κακό να απαγορευόταν να συμμετάσχει. Μου φαίνεται κανονικό», σημείωσε ο Μανώλης Μαυροματάκης.