Breaking News

Λεωφόρος της Δόξας στο Χόλυγουντ: Λουλούδια στο αστέρι του Tony Bennett (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του θρυλικού τραγουδιστή, με τη μακρόχρονη καριέρα, Tony Bennett.  

Ο Tony Bennett πέθανε στη γενέτειρά του, τη Νέα Υόρκη, λίγες ημέρες πριν τα 97α γενέθλιά του, χωρίς να γίνουν γνωστά τα αίτια του θανάτου του. Ωστόσο, τον Φεβρουάριο του 2021, αποκαλύφθηκε ότι είχε διαγνωστεί με Αλτσχάιμερ το 2016.

Οι θαυμαστές του Tony Bennett τιμούν τη μνήμη του, αφήνοντας λουλούδια στο αστέρι του Αμερικανού καλλιτέχνη στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ. Επίσης, αφήνουν λουλούδια και στο άγαλμά του στο Σαν Φρανσίσκο.


Τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Bennett είχαν γίνει τον Αύγουστο του 2016, έξω από το ξενοδοχείο Fairmont, στα 90α γενέθλιά του.

Οι κάτοικοι του Σαν Φρανσίσκο είναι περήφανοι για το γεγονός ότι ο Bennett έγινε διάσημος τραγουδώντας για την πόλη τους ("I Left My Heart in San Francisco", 1962).


Ο Bennett είχε συγκεντρώσει αμέτρητες διακρίσεις κατά τη διάρκεια της καριέρας του, συμπεριλαμβανομένων 19 Βραβείων Γκράμι (καθώς και ένα Βραβείο Γκράμι για Συνολική Προσφορά το 2001) και 2 Βραβείων Έμμυ Ζώνης Υψηλής Τηλεθέασης. O τραγουδιστής είχε πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.